Chceš byť prvý na plavárni?

Ďakujeme za obrovský záujem, do súťaže sa zapojilo takmer tisíc obyvateľov. Možnosť prihlásiť sa do súťaže je už ukončená, výhercov vyžrebuje manažérka plavárne Edita Širillová dnes, 15. augusta 2016, o 12.00 h.

Petržalka v súvislosti s pripravovaným otvorením prvej verejnej krytej plavárne pozýva obyvateľov na „testovaciu jazdu“. Aby sme mohli vyskúšať všetky systémy ako aj zručnosti nových zamestnancov, ale predovšetkým vypočuť názor tých, ktorí budú plaváreň používať, chceli by sme v 34. týždni pozvať 150 dobrovoľníkov na 150-minútovú skúšobnú prevádzku. Účastníci budú rozdelení do 3 skupín, aby si plaváreň poriadne užili.

Stačí ak na mail tlacove@petrzalka.sk pošlete odpoveď na otázku:
„Koľko metrov má plavecký bazén v prvej petržalskej plavárni?“ a zaradíte sa do jednej z kategórií (študent, dospelý, senior (nad 60 rokov), rodina s deťmi (uveďte počet členov rodiny)).

Vyžrebovaným obratom na e-mail pošleme voľnú vstupenku, ktorou sa preukážu pri vstupe do plavárne. Dovolené je vyskúšať si počas viac ako dvoch hodín všetky atrakcie, ktoré plaváreň ponúka. Jedinou podmienkou je vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý nám povie, či prídete zas.

IMG_1563 IMG_1566 IMG_1601

web od 2day