Folklór, metal , blues či experimentálna akustika – to všetko nájdete v novembrovom programe Kultúrnych zariadení Petržalky

Z bohatého programu so širokým zameraním vyberáme MUSIC CLUB, ktorý sa odohráva každý piatok o 19.00 hod. v DK Lúky. V rámci neho vystúpia kapely STRYGON a REVOLTAGE. Fanúšikovia metalu dajú iste za pravdu, že obe kapely majú čo ponúknuť a s určitosťou ich môžeme zaradiť medzi tie najlepšie na slovenskej metalovej scéne. Z programu, ktorý sa odohráva v DK Lúky tiež vyberáme začínajúci experimentálny projekt založený najmä na nepárnych rytmoch. Ak vás bavia odlišnosti a máte radi niečo neobvyklé, EGREŠ PROJEKT je stvorený pre vás. Predstavia vám ho Jakub Havlík (bicie), Juraj Havlík (gitara) a Michal Izakovič (kontrabas). (Vstupné 3 €, predpredaj www.ticketportal.sk, bližšie informácie na www.kzp.sk.)
Dom kultúry Zrkadlový háj ponúka japonský a kórejský festival NIPPONFEST a HANGUKON (24.-25. november), ktorý sa zameriava na ázijskú kultúru a špecificky na Japonsko a Kóreu. Pre návštevníkov sú pripravené prednášky s premietaním, súťažami, workshopmi, stolnými hrami, čajovňou a mnohými sprievodnými akciami. (Vstupné predpredaj 8 € (dva dni) na www.ticketportal.sk, a na mieste 10 € (dva dni), viac informácií www.kzp.sk.)
Ak niekoho zaujíma téma dekriminalizácie marihuany, príďte na otvorenú diskusiu o tejto problematike, 6. novembra 2012 o 18.00 hod. v DK Zrkadlový háj. Hosťom je riaditeľ Sociologického ústavu Slovenskej akadémie vied Mgr. Robert Klobucký, PhD.
Vynechať nemôžeme už tradičný VEČER AUTENTICKÉHO FOLKLÓRU, v rámci ktorého sa vám 30. novembra 2012 o 19.00 hod. V DK Zrkadlový háj predstaví obec BACÚCH. Obec zo severnej časti Banskobystrického kraja vám predstavia folklórna skupina Bacúšan a sólisti Slavomír Bridiš a Jozef Víglaský. (Vstupné 10 €, predpredaj www.ticketportal.sk, bližšie informácie www.kzp.sk).

web od 2day