Staráte sa o svoje okolie? Petržalka vám pomôže s odvozom zeleného odpadu

Príchod jari prebúdza nielen prírodu, ale aj chuť obyvateľov o zveľadenie svojho okolia. V tomto období mestská časť Bratislava-Petržalka eviduje na oddelení životného prostredia čoraz viac podnetov od obyvateľov so žiadosťou o odvoz zeleného odpadu po jarných brigádach.

Mestská časť víta túto aktivitu, a z toho dôvodu oznamujeme možnosť odvozu vzniknutého zeleného odpadu pracovníkmi referátu správy verejných priestranstiev. Na webe mestskej časti nájdete dostupné kontakty na zamestnancov referátu zelene, ktorých môžete podľa lokality osloviť so žiadosťou odvozu zeleného odpadu alebo v prípade iných otázok, či podnetov týkajúcich sa zelene.

„Zelený odpad ako lístie, konáre a všetko ostatné biologického charakteru nepatrí do komunálneho odpadu a boli by sme radi, keby Petržalčania využívali túto možnosť ktorú MČ Bratislava-Petržalka ponúka. Najvhodnejšou alternatívou je uviesť ulicu a miesto umiestneného odpadu vo vreciach a spolu s fotografiami predmetnej kopy odpadu zaslať pridelenému pracovníkovi na mail, ktorý obratom danú požiadavku vyrieši“, uvádza Barbora Bajusová z referátu zelene.

web od 2day