Zapojte sa do súťaže o vybudovanie ihriska na Lachovej

Firmy sa môžu prihlásiť do 2. septembra.

Mestská časť Bratislava-Petržalka spustila súťaž na obstaranie stavebných prác s účelom vybudovania nového multifunkčného ihriska pri našej Základnej škole Lachova 1. Záujemcovia, ktorí splnia stanovené kritériá a požiadavky sa môžu tejto súťaže zúčastniť prostredníctvom ONLINE systému JOSEPHINE do štvrtka 2. septembra do 10:00, stačí kliknúť TU.

Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za predložené cenové ponuky a vám, obyvateľom a návštevníkom Petržalky, za šírenie tejto informácie v snahe nájsť čo najvýhodnejšiu z nich. Ďalšie ihrisko s odhadovanou hodnotou asi 90-tisíc EUR, ktoré v našej samospráve vyrastie v dohľadnej dobe poteší najmä športovcov z atletiky, basketbalu, hádzanej, malého futbalu, nohejbalu, tenisu či volejbalu.

Rozmery multifunkčného športoviska budú 33×18 metrov a jeho vybavenie počíta aj s potrebnou basketbalovou konštrukciou, bránkami na malý futbal či sadami na tenis a volejbal. Na svoje si tak určite prídu aj milovníci iných loptových hier či všetci rodičia, ktorí budú môcť aktívne tráviť čas so svojimi deťmi. Ďalšie informácie nájdete aj na našom webe. 

web od 2day