Ďakujeme chlapom z petržalskej údržby za skvelý výkon počas snehovej nádielky

A teší nás, že najmä vo vašom mene, pretože každý deň tvrdo makajú pre všetkých Petržalčanov i návštevníkov našej mestskej časti.

Keď sa niečo zanedbá, konštruktívna kritika je na mieste. Ale keď sa niečo podarí, chválou šetriť netreba. A najmä chválou v podobe desiatok komentárov či správ ste v uplynulých dvoch dňoch zasypali aj našich chlapov z oddelenia správy verejných priestranstiev. Za Miestny úrad Petržalka dodávame, že úplne zaslúžene. Tvrdo si ju odmakali. Nehovoriac o tom, že v práci doteraz pokračujú.

V petržalských uliciach sú petržalskí makači často zasypaní snehom až po uši, no postupne sa im darí nutnými úpravami a posypmi chodníkov, terás, peších zón, ciest III. a IV. triedy, nadjazdy okolo škôl, lekárskych zariadení a všetkých priľahlých miest patriacich do správy našej mestskej časti vyhrabávať. Od štvrtkového skorého rána je v plnom nasadení 31 veľkých strojov a 91 kolegov. Až 40 z nich pritom pracuje ručne na miestach, kde sa technika nedostane.

 

A do služby sme opäť povolali aj partiu našich pilčíkov. Na nočnú ťarchu sneženia doplatilo hneď niekoľko drevín a spadnuté stromy museli bezpečne a promptne odstrániť na Holíčskej, Pankúchovej či Romanovej ulici.

Pripomíname, že všetky dôležité informácie o zimnej údržbe nájdete na PETRZALKA.sk/udrzba. Posvietiť si tam môžete aj na pohyb našich strojov zasneženými petržalskými ulicami a rovnako nám neváhajte posielať vaše podnety prostredníctvom horúcich kontaktov, ktoré fungujú paradoxne v zime. Fotografie z aktuálneho diania nájdete tiež v podobe príbehov na našom instagrame.

V mene všetkých obyvateľov a návštevníkov Petržalky ďakujeme kolegom za fantastickú robotu v neľahkých podmienkach. A vám za skvelé pochvaly, ktorými ste ich zasypali za to, že nás všetkých nezasypalo. Makáme ďalej!

#petrzalkamaka

web od 2day