Pre obyvateľov Andrusovovej sme zatiaľ vyzbierali 6000 EUR

Prispieť môžete do 23. februára.

Priatelia, každý deň nám na bankovom účte, ktorý sme zriadili na pomoc obyvateľom dotknutým nešťastným požiarom na Andrusovovej ulici, pribúdajú desiatky až stovky eur. Vyzerá to tak, že dnešným dňom práve vďaka vám prekročíme hranicu neuveriteľných 6000 eur.

Ak sa chcete do zbierky zapojiť aj vy, môžete tak urobiť do 23. februára. Stačí kliknúť na PETRZALKA.sk/zbierka. Alebo naskenovať niektorý z QR kódov nižšie, prípadne upraviť prednastavenú sumu.

Radi by sme vás tiež informovali, že vďaka spolupráci s NÁDEJ PRE VÁS, s Petržalskou hokejbalovou ligou a poslaneckými kolegami sa pre dotknutých obyvateľov podarilo vyzbierať i potravinovú a materiálnu pomoc. Keďže však tento dar akútne nepotrebovali, vhodnými adresátmi sa stanú návštevníci našej sociálnej výdajne na Rovniankovej ulici, naši kolegovia z oddelenia správy verejných priestranstiev, ktorí pomohli pri vypratávaní vyhoreného bytu a mikrovlnka s rýchlovarnou kanvicou obohatí vybavenie nášho krízového bytu.

 

 

V týchto dňoch tiež finalizujeme list pre Úrad vlády Slovenskej republiky, v ktorom sa náš starosta Ján Hrčka obráti na predsedu vlády Eduarda Hegera o poskytnutie finančnej podpory z jeho rezervy na účely našej zbierky. Ak našej žiadosti bude vyhovené, spolu s peniazmi zo zbierky sa spravodlivo prerozdelia zasiahnutým obyvateľom bytovky podľa kľúča, ktorý pripravujeme. Viac iinformácií prinesieme čoskoro.

Ďakujeme všetkým ľuďom dobrej vôle, že vám záleží na pomoci susedom a obyvateľom Petržalky spolu s nami.

#petrzalkapomaha

web od 2day