Začal sa zápis detí do 25 verejných materských škôl v Petržalke

Termíny pre dve nové zverejníme čoskoro.

Do zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Bratislava-Petržalka aktuálne patrí 25 verejných materských škôl. Ešte tento rok pribudnú ďalšie dve z našej dielne – na Fedinovej ulici a v novej miestnej štvrti Slnečnice. Všetky sa už teraz tešia na smiech i vravu nových škôlkarov, ktorí sa stanú pravidelnými návštevníkmi ich nových alebo zrekonštruovaných priestorov.

V očakávaní sú už určite i vaše ratolesti, preto nezabudnite, milí rodičia, že od pondelka 2. mája do piatka 6. mája prebieha podávanie žiadostí o prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie do našich existujúcich zariadení.

Čo sa týka dvoch nových škôlok, plánovaný termín z dôvodu aktuálneho zápisu aj prebiehajúcich stavebných prác zverejníme v priebehu pár týždňov a určite vás budeme – ako vždy – vopred informovať.

Tak či onak, ak nám plány nezmenia naozaj neočakávané udalosti, Slnečnice aj prvú etapu Fedinovej by sme mali otvárať v septembri, najneskôr v októbri tohto roka. Urobíme pre to všetko.

VIAC INFO k zápisu detí do petržalských verejných materských škôl nájdete TU a na ich weboch. Veríme, že malí Petržalčania sa už nevedia dočkať nielen svojich nových kamarátov, ale i učiteliek a učiteľov, ktorí sa o nich s radosťou a láskou postarajú.

#petrzalkazije

web od 2day