Bezplatná právna poradňa Petržalka je späť

Otvárame v stredu 8. júna pre všetkých registrovaných Petržalčanov.

Po dlhšej pauze Petržalka opäť prichádza s BEZPLATNOU PRÁVNOU PORADŇOU pre všetkých Petržalčanov.

Vďaka podpore a spolupráci priateľov zo Slovenskej advokátskej komory tak môže naša mestská časť znova poskytovať odborné právne poradenstvo všetkým obyvateľom najväčšieho slovenského sídliska a s trvalým pobytom.

Hlavným účelom poradne je nasmerovať ľudí v núdzi na orgány štátu, ktoré im v ich konkrétnom prípade dokážu pomôcť.

“Ľudia si často nevedia dať rady s riešením právnych záležitostí, alebo ich riešia príliš neskoro, lebo si dobrého právnika jednoducho nemôžu dovoliť. V našej právnej poradni nájdu pomoc kvalifikovaných odborníkov úplne zdarma,” konštatuje prednostka MiÚ Petržalka Petra Vančová.

Právne poradenstvo bude preto poskytované výhradne počas 30-minútovej osobnej ústnej konzultácie. Venovať sa budeme najmä oblastiam ako rodinné a pracovno-právne vzťahy, dedičské konania a majetok, ochrana spotrebiteľa či exekúcie.

Bezplatnú právnu poradňu prvýkrát otvoríme v stredu 8. júna v kancelárii č. 001 na našom miestnom úrade v budove Technopolu na Kutlíkovej 17. Skúsení advokáti vám budú k dispozícii každú stredu v čase od 14:00 do 17:00.

POZOR! Z dôvodu zvýšeného záujmu o konzultácie a zároveň komfortu záujemcov je potrebné sa na každé stretnutie VOPRED REGISTROVAŤ! Urobte tak čo najskôr na adrese poradna@petrzalka.sk.

Veríme, že našu staro-novú službu od profesionálnych právnikov budete opäť naplno a radi využívať. VIAC INFO TU www.PETRZALKA.sk/poradna.

#petrzalkapomaha

web od 2day