Potrebujete pomoc s odvozom zeleného odpadu?

O všetko sa s radosťou a bezplatne postarajú petržalskí makači.

Kolegovia z oddelenia správy verejných priestranstiev deň za dňom pracujú na zveľaďovaní našej zelenej Petržalky.

Aby sa s príchodom silných dažďov a teplého počasia z najväčšieho sídliska nestala najväčšia džungľa, aktuálne napríklad riešia už štvrtú fázu kosby trávnikov.

Okrem toho makajú aj na potrebných a rokmi zameškaných orezoch drevín, ktoré sú často nebezpečné, alebo bránia slnečným lúčom v presvecovaní vašich obydlí.

S intenzívnejšími zrážkami sa rozbujneli aj okrasné kry, ktorých výhonky chlapi z údržby v spolupráci s vyškolenými záhradníkmi tiež čoraz úspešnejšie krotia. Ich prácu si všímate na rôznych tvaroch a nemusel by sa za ňu že vraj hanbiť ani nožnicovoruký Edward.

So starostlivosťou o zelenú Petržalku nám však čoraz častejšie pomáhate aj vy. Upravujete svoje predzahrádky, okolitú zeleň či iný verejný priestor, ktorý nie je vašim a často ani našim majetkom, alebo suplujete naše kapacitné limity.

Akúkoľvek pomoc vždy oceníme a na oplátku vám radi ponúkame aspoň bezplatný odvoz a likvidáciu bioodpadu, ktorý pri vašej údržbe zelene vznikol.

Stačí napísať na podnety@petrzalka.sk alebo môžete využiť náš WhatsApp 0947 487 088 či Messenger. 

VIAC INFO o petržalskej údržbe nájdete na PETRZALKA.sk/udrzba. ĎAKUJEME za cennú pomoc, Petržalčania, ste jednoducho skvelí.

#petrzalkamaka

web od 2day