Samosprávne noviny. Vypočujte si 15. diel podcastu Z petržalskej obývačky

Noviny Naša Petržalka naberajú na kvalite. Stále je však čo zlepšovať a makáme ďalej.

Od leta 2019 obyvateľov o živote v našej mestskej časti pravidelne informujeme aj prostredníctvom nových samosprávnych novín NAŠA PETRŽALKA z dielne internej redakcie Miestneho úradu Petržalka.

Tie sa v náklade vyše 52 000 kusov dostávajú mesiac čo mesiac do všetkých petržalských domácností.

Samosprávne noviny sa v uplynulých mesiacoch dočkali veľkého ocenenia. V prestížnom hodnotení mimovládnej organizácie Transparency International Slovensko bolo petržalské periodikum označené za najprínosnejšie verejnoprávne čítanieBratislave i v celom Bratislavskom kraji. V rámci Slovenska si naše noviny svojou kvalitou vyslúžili parádne 4. miesto. 

O cennom úspechu samosprávneho periodika, ale tiež kritériách hodnotenia i možnostiach ďalšieho poskočenia v rebríčku sme sa v pätnástom diele podcastu Z petržalskej obývačky rozprávali priamo so zodpovednou redaktorkou samosprávnych novín Kristínou Nemcovou z nášho referátu komunikácie a tiež s Ľubošom Kostelanským z Transparency International Slovensko. Moderuje Dávid Pavlík z referátu komunikácie.

Celý video rozhovor si môžete pozrieť na našom oficiálnom YouTube kanáli.   Jeho AUDIO VERZIU zase nájdete na všetkých dostupných podcastových platformách:

Spotify
Apple Podcasts 
Google Podcasts 
Anchor  

Ďakujeme, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami. Vaša Petržalka.

#zpetrzalskejobyvacky

web od 2day