Dni Petržalky 2022 privítajú Kmeťoband aj Veroniku Strapkovú

Víkendové podujatie bude plné slovenských hviezd.

Najočakávanejšie a najobľúbenejšie podujatie v gescii našej mestskej časti Dni Petržalky 2022v piatok a v sobotu 24. – 25. júna privítajú tie najväčšie hviezdy domácej hudobnej scény.

Na pódiu petržalského Závodiska, š. p. okrem iných vzácnych hostí vystúpi energiou nabitá skupina otca a syna od roku 1999 známa ako Kmeťoband. Ich ohnivé rytmy rozprúdia zábavu na každej svadbe či veľkom podujatí, a preto nebudú chýbať ani na najpopulárnejších petržalských hodoch, kde isto nakopnú aj tých najväčších tanečných amatérov.

Milovníci popu sa zase určite môžu tešiť na vystúpenie Veronika Strapková. Slovenská herečka i speváčka sa prvýkrát zviditeľnila pred siedmimi rokmi, keď sa objavila v šou Hlas Česko Slovenska.

Svojím exotickým zjavom a krásnym hlasom si doteraz získala obrovské množstvo fanúšikov. Tak čo, Petržalčania, získa si aj vás?

S predstavovaním nášho nadupaného lineupu 25. ročníka Dní Petržalky zďaleka nekončíme. S ďalšími účinkujúcimi, ako aj s podrobným programom vás oboznámime už čoskoro. VIAC INFO na PETRZALKA.sk/festival.

#petrzalkazije #dnipetrzalky

web od 2day