Dni Petržalky 2022 v zelenom areále Dostižky budú aj o otvorenej samospráve

Čaká na vás tiež kopa krásnych darčekov.

A je to tu! Už o pár hodín vypukne na našej Dostižke najväčší petržalský festival DNI PETRŽALKY 2022, na ktorý sa všetci už dlho tešíme.

V priebehu dvoch dní nás na dvoch pódiách čakajú desiatky fantastických vystúpení v podaní najlepších slovenských i petržalských, interpretov. Za zmienku okrem iných určite stoja SĽUK, Medial Banana, For You Acapella, Kmeťoband, Majk Spirit, Kali a Peter Pann, Kandráčovci a, samozrejme, zlatý klinec programu Richard Müller.

Chýbať nebude ani bohatý sprievodný program pre deti i dospelých či chutné občerstvenie v našich stánkoch. ZADARMO budete môcť ochutnať i cukrovú vatu a pukance MADE IN PETRŽALKA. Mňam!

Radi by sme vašu pozornosť upriamili aj na infostánok, v ktorom na všetky vaše otázky osobne odpovedia starosta Ján Hrčka, jeho zástupkyne Jana Hrehorová a Iveta Jančoková, petržalskí poslanci i kolegovia z miestneho úradu. OTVORENÁ SAMOSPRÁVA je tu pre vás i v sobotu 25. júna od 10:00. 

V neposlednom rade si pre vás kolegovia z referátu komunikácie pripravili viaceré interaktívne úlohy a súťaže o reklamné predmety Petržalky a ďalšie darčeky.

Takže, milí Petržalčania a návštevníci, pripravte si skvelú náladu, prípadne i opaľovací krém a hor sa užívať si kopec parádnej zábavy s vašou samosprávou. VIAC INFO nájdete vo facebookovej udalosti fb.me/e/1U3LHPEEA alebo na webe PETRZALKA.sk/festival.

 

 

#petrzalkazije #dnipetrzalky

web od 2day