V Petržalke podporujeme aj rozvoj myslenia a flexibility našich seniorov

V našej Klubovni aktívnych seniorov to jednoducho žije.

Zriadiť miesto spoločných stretnutí a kultúrno-spoločenských aktivít pre petržalských seniorov bol veľmi dobrý nápad. Vôbec prvá klubovňa pre aktívnych seniorov v Petržalke, ktorá vznikla z iniciatívy našej samosprávy Petržalka je čoraz väčším dôkazom toho, že ani vyšší vek nie je žiadnou prekážkou v dosahovaní cieľov. A u našich seniorov to platí dvojnásobne.

Len nedávno sa v Klubovni uskutočnilo ich spoločné stretnutie pod vedením manažérky Klubovne Janky Chládeckej, ktorá si pre klientov pripravila rôzne disciplíny na zlepšenie koordinácie a flexibility. Medzi nimi bol napríklad šach, ktorý dá zabrať sústredeniu nejdenému hráčovi či ping-pong, pri ktorom treba byť neustále v pohybe a strehu.

Všetkých na konci čakalo hromadné vyhodnotenie a vecné ocenenia priamo z rúk nášho starostu Jána Hrčku a vicestarostky Jany Hrehorovej.

 

Ak sa aj vy chcete stať členom Petržalskej klubovne aktívnych seniorov na Osuského 8 a chceli by ste získať viac informácií, kontaktujte nás na klubovna@petrzalka.sk alebo telefónnom čísle 0947 487 300. Upozorňujeme však, že Klubovňa bude v termíne od 18. júla do 19. augusta 2022 ZATVORENÁ.

Dovtedy veríme, že si leto užijete v zdraví a v pohode. Tešíme sa na ďalšie spoločné stretnutia od pondelka 22. augusta.

#petrzalkazije

 

web od 2day