Ľudová klasika v Detve nabudila petržalských seniorov

Už teraz sa tešíme na ďalšie spoločné výlety.

Mestská časť Bratislava-Petržalka organizovala v spolupráci s Klubovňou aktívnych seniorov na Osuského 8 a našimi dennými centrami v dňoch 8. až 9. júla 2022 výlet na Folklórne slávnosti pod Poľanou v Detve.

Seniorom s trvalým pobytom v Petržalke sme cestovné uhradili z nášho spoločného vrecka. Stalo sa tak aj vďaka novému autobusu, ktorý naša samospráva nedávno zakúpila pre podobné spoločné výlety. Autobus sa už čoskoro dočká aj typického petržalského polepu, ktorým bude našu samosprávu reprezentovať na potulkách Slovenskom.

Seniori boli s výletom náramne spokojní. Okrem iného si pochvaľovali organizačné schopnosti vedúcich zájazdu, aj vďaka ktorým si mohli užiť famózny a dynamický spev i tanec v podaní členov z Umeleckého súboru Lúčnica a rovnako ďalších účinkujúcich.

Sme veľmi radi, že snaha najľudnatejšieho sídliska myslieť na našich najstarších obyvateľov opäť padla na úrodnú pôdu a našim starkým a starkám sme dopriali nezabudnuteľné momenty.  Veríme, že aj o rok sa náš autobus rýchlo naplní a s našimi seniormi sa vydá v ústrety novým zážitkom.

#petrzalkazije

web od 2day