Jeseň života nemusí byť šedá. Nech je vám dôkazom Petržalský seniorfest

Najväčšie podujatie pre našich seniorov v Petržalke sa uskutoční od 19. septembra do 17. októbra.

Jeseň života je prirodzeným štádiom ľudského bytia. Netreba v ňom upadať do beznádeje, naopak, to najlepšie čo pre seba môžete urobiť, je uvedomiť si, že máte rovnaké právo na užívanie si života ako ktokoľvek z vašich mladších priateľov či rodinných príslušníkov.

My si to uvedomujeme a našich seniorov si vážime. Preto vám s kolegami z Kultúrnych zariadení Petržalky už po pätnásty raz prinášame Petržalský seniorfest a s ním aj pestrý program plný zábavy, ale aj vzdelávania či kultúrnych zážitkov a to všetko pod záštitou nášho starostu Jána Hrčku.

Hoci mesiacom úcty k starším je oficiálne október, program podujatia tento rok štartuje už 19. septembra. Počas nasledujúcich 4 týždňov budete mať možnosť v kultúrnych zariadeniach po celej Petržalke navštíviť atrakcie rôzneho druhu.

Chýbať nebudú legendy ako Gizka Oňová či Ander z Košíc so svojou kapelou Konyare, náučné kreatívne workshopy, športové súťaže či diskusie na aktuálne témy z oblasti zdravia či používania technológií.

Vezmite svojich dlhoročných kamošov, kamošky, staré mamy, starých otcov alebo dobých susedov a nechajte ich nadviazať nové priateľstvá, naučiť sa zaujímavé veci, či len tak, užiť si bežný deň.

VIAC INFO S CELÝM PROGRAMOM NÁJDETE TU.

#petrzalkazije #seniorfest #kulturavpetrzalke

web od 2day