SÚŤAŽ – Vyhrajte dres víťaza Petržalského prológu

Vyhrať tiež môžete oficiálne tričko pretekov Okolo Slovenska.

Ostro sledované medzinárodné cyklistické preteky Okolo Slovenska sa skončili presne pred týždňom.

Skvelého Petra Sagana tento rok na stupni víťazov vymenil zverenec Quick-Step – Alpha Vinyl Teamu Josef Černý, čím oslávil jeden z najväčších úspechov v kariére.

My si dnes chceme pripomenúť jedinečné momenty štartu pretekov priamo v našej Petržalke. Prialo nám nádherné počasie aj organizátori, vďaka ktorým sme si okrem zážitku z prítomnosti svetových majiteľov dvojkolesových tátošov mohli spoločne užiť aj bohatý kultúrny program.

Nechýbalo ani chutné občerstvenie v podobe sladkej cukrovej vaty, chrumkavých pukancov či sviežich limonád z rúk petržalských makačov alebo malé darčeky od kolegov z referátu komunikácie.

V rámci 66. ročníka Okolo Slovenska našu samosprávu poctili svojou návštevou štyri celky s najvyššou možnou licenciou.

Po ich úvodnom predstavení sa cyklisti vybrali priamo na štart prológu s dĺžkou 7 kilometrov. Prvé tri priečky si jednoznačne podmanili zverenci z tímu Quick-Step – Alpha Vinyl.

A pamätáte sa, kto vyhral? Prezradíme vám, že išlo zároveň aj o víťaza bieleho dresu pre najmladšieho pretekára. A ten môžete vyhrať aj vy!

Napíšte nám do komentára na status na Facebooku meno jeho majiteľa a dres s originálnym podpisom bude váš.

Druhého vyžrebovaného odmeníme parádnym tričkom oficiálnych pretekov Okolo Slovenska a výherca tretej priečky nášho pomyselného stupňa víťazov sa môže tešiť na nadupanú fľašu vo farbách Petržalky vhodnú nielen na bicykel.

Výsledky súťaže sa dozviete v pondelok 26. septembra po 13:00.

Už teraz sa tešíme na množstvo vašich správnych odpovedí, ktorými nás doslova zapísmenkujete.

Zároveň veríme, že štart veľkolepých pretekov v Petržalke si užijeme naplno spoločne aj o rok.

#petrzalkasportuje

web od 2day