Hľadáme najlepšie jablkové lakocinky v Petržalke. Registrujte sa

Aj tie vaše možno ochutná i pesničkár Vojta Nedvěd, ktorý sa už na vás teší s pestrým repertoárom.

Jablko stálo pri rôznych historických míľnikoch.

Nebyť tohto malého šťavnatého ovocia, možno by sme dnes nevedeli nič o gravitačnom zákone a biblické príbehy či antické báje by sme poznali s úplne iným koncom.

No v neposlednom rade by sme nemohli organizovať jednu z najchutnejších a najvoňavejších udalostí v celej Petržalke, ktorej sa každoročne tešia stovky malých aj veľkých maškrtníkov – Jablkové hodovanie.

Už tradičná súčasť kultového podujatia s názvom Petržalský seniorfest bude hostiť tie najchutnejšie jablkové výtvory od výmyslu sveta, ako vždy, druhú októbrovú sobotu – 8. októbra od 13:00 na dostihovej dráhe na Starohájskej ulici.

Pre odvážlivcov je aj tento rok prichystaná SÚŤAŽ o najchutnejšiu tortu, zákusok, koláčik, džemy či iné chutné výrobky.

Každý súťažiaci môže prihlásiť len jeden zo svojich produktov, a to DO PIATKA 7. OKTÓBRA DO 12:00 cez REGISTRAČNÝ FORMULÁR.

Najmenší Petržalčania sa budú môcť zabaviť na tvorivých výtvarných a modelárskych dielničkách a fanúšikovia hand-made tvorby si prídu na svoje v stánkoch s umelecko-remeselnou tvorbou.

Okrem chutných jablkových výtvorov na vás čaká aj bohatý kultúrny program, na ktorom nebudú chýbať najväčšie hity Karola Duchoňa v podaní Ludo Kuruc Band, Bašavel Band či Ľudová hudba Andreja Záhorca.

Večer zavŕši Vojta Nedvěd and Tie Break, ktorý vám od 18:30 so svojou kapelou zahrá tie najväčšie hity Nedvědovcov, ktoré už niekoľko rokov spájajú generácie.

Zažite farebnú rodinnú sobotu plnú chutí, vôní a známych melódií na petržalskej Dostižke už 8. októbra 2022. 

Podujatie sa každoročne uskutočňuje vďaka spolupráci Malokarpatské osvetové stredisko a mestských častí v celom bratislavskom kraji. Takže vychutnať si jeho atmosféru môžete vo viacerých mestách i mestských častiach Bratislavy. Nebojte nič.

V prípade nepriaznivého počasia sa udalosť uskutoční v DK Lúky s obmedzeným programom.

VIAC INFO vrátane časového harmonogramu nájdete TU. 

#seniorfest #petrzalkazije

web od 2day