Novembrové číslo samosprávnych novín Naša Petržalka už aj vo vašich schránkach

Rovnako ho nájdete aj v špeciálnych stojanoch z dielne petržalských makačov v našich verejných zariadeniach.

November nemusí byť vždy pochmúrny a nudný. Svedčí o tom aj nové číslo samosprávnych novín Naša Petržalka, ktoré je nabité rôznymi udalosťami a faktami z najväčšieho sídliska.

Ak ste na ne zvedaví, pohodlne sa usaďte a začítajte sa do malej ochutnávky noviniek a zaujímavostí z diania v mestskej časti Bratislava-Petržalka. V najnovšom čísle novín Naša Petržalka sa okrem iného dozviete:

  • Vďaka vašej podpore povedie Petržalku aj ďalšie štyri roky starosta Ján Hrčka. Ako dopadli petržalské voľby v kocke, si prečítate na stranách 8 – 9.
  • Zvianočnieva sa a naša mestská časť si po dvojročnej pandemickej prestávke pre vás pripravila bohatý program spolu s tradičnými vianočnými trhmi na Námestí Republiky. Aká bude VIANOČNÁ PETRŽALKA 2022, čítajte na stranách 10 – 12.
  • Žijú medzi nami, renovujú našu samosprávu, no ich tváre sú málokomu známe. Zoznámte sa s petržalskými úradníkmi, tentokrát z referátu investičných činností a zistite, čo je náplňou ich práce, na čo všetko rozdeľujú spoločné financie a aké sú ich plány do budúcna.
  • S rastom nášho sídliska u nás rastú aj materské školy ako huby po daždi. Len za posledných 11 mesiacov pribudli až tri s miestom pre 250 detí. Ktoré to sú a akou cestou si prešli, sa dozviete na stranách 14 – 15.
  • Chýbať, samozrejme, nebude ani petržalská kultúra, aktuality, zaujímavosti, športová rubrika či vaša obľúbená tajnička. A prvýkrát pridávame aj sudoku nielen pre petržalských seniorov.

Veríme, že vás táto malá ochutnávka Našej Petržalky navnadila a s radosťou sa zahryznete do jej pútavých stránok. Prajeme vám príjemné čítanie.

Noviny Naša Petržalka nájdete už čoskoro vo vstupoch a schránkach vašich panelákov či v nových stojanoch vo verejných inštitúciách z dielne petržalských makačov. Dostupné sú však už teraz na PETRZALKA.sk/noviny alebo v mobilnej aplikácii Petržalka.

Stiahnuť si ju môžu všetci majitelia tabletov a mobilných telefónov: iOS a Android. Nezabudnite nám tiež dať v komentároch vedieť, či sa noviny dostali až ku vám.

ĎAKUJEME!

#nasapetrzalka

web od 2day