Užite si otvorenie vianočných trhov a rozsvietenie stromčeka s Katkou Koščovou

Už 27. novembra na Námestí Republiky.

Farebné svetielka, ligotajúce sa ozdoby, vôňa sladkého punču či výraznej škorice, chutné lokše a najmä nezameniteľná atmosféra.

Také sú obvykle vianočné trhy, ako ich poznáme a ako ich ľúbime. Hoci v našich končinách sa dostali do povedomia len približne v 16. storočí a posledné dva roky nám z dôvodu pandémie boli odopierané, tento rok sa s nimi akoby vrece roztrhlo.

Aj my v Petržalke sa vraciame späť k tradícii obľúbených vianočných trhov na Námestí Republiky. Ochutnať sladučké červené alebo šťavnatú cigánsku môžete už od zajtra 26. novembra, kedy pre vás otvorí svoje brány všetkých 13 stánkov.

V nedeľu 27. novembra o 18:00 vás pozývame aj na slávnostné otvorenie petržalských vianočných trhov, spojené s rozsvietením krásneho vianočného stromčeka.

Tejto významnej úlohy sa, samozrejme, zhostí starosta najväčšieho sídliska Ján Hrčka.

A to zďaleka nie je všetko. Tešiť sa môžete aj na jedinečný hudobný program v podaní vynikajúcej speváčky Katky Koščovej s kapelou, ktorá vás navodí na tú správnu vianočnú atmosféru. Ako, to vám už prezradí vo svojej videopozvánke.

A nezabudnite, VIANOČNÁ PETRŽALKA 2022 je nabitá krásnymi podujatiami pre všetky vekové kategórie. UDALOSŤ nájdete TU a CELÝ PROGRAM je dostupný na webe PETRZALKA.sk/vianoce.

Nech vám naša vianočná Petržalka na tvárach úsmev vyčarí a vaše srdcia radosťou a láskou naplní. Tak sa teplo oblečte a vidíme sa v nedeľu na Námestí Republiky.

#vianocnapetrzalka #petrzalkazije

web od 2day