Hudba, jedlo i zábava vás vo Vianočnej Petržalke neminie ani cez pracovný týždeň

Vianočnú Petržalku sme v nedeľu spoločne otvorili za sprievodu vianočných melódií v podaní Katky Koščovej a zboru Vocalatte. A vy, Petržalčania, ste nám svojou návštevnosťou, ale aj úsmevom a potleskom boli živým dôkazom, že dobre bolo.

Bohatý kultúrny program a príjemne strávené popoludnia však vo Vianočnej Petržalke nie sú výsadou víkendových dní. Počas týždňa na vás čaká hneď niekoľko ďalších výnimočných vystúpení, ktoré si pre vás už túto STREDU 30. NOVEMBRA pripravili napríklad detský folklórny súbor Hájenka či folklórny súbor Poleno. Tí vám zaspievajú a zatancujú k vianočnému punču už o 17:00.

Spevák operety, muzikálu a pôvodných slovenských piesní Jozef Ivaška sa vám so svojim synom Dodom predstaví v komornom koncerte už 2. DECEMBRA o 18:00 a spríjemní piatočné pochutnávanie si na vianočných dobrotách a priateľskom posedení.

V SOBOTU 3. DECEMBRA O 18:00 spevácke duo vystrieda jazzové zoskupenie Traditional and Revival Jazz Band, ktoré oživí Námestie Republiky jazzovými a swingovými melódiami.

Veríme, že vám program z dielne našich kolegov z Kultúrnych zariadení Petržalky prinesie mnoho nezabudnuteľných predvianočných chvíľ. A ak by ste tieto Vianoce chceli urobiť nezabudnuteľnými aj niekomu ďalšiemu, pamätajte, že počas nasledovných 4 týždňov páchame v Petržalke samé dobročiny a pomáhame tam, kde treba.

Všetky dobročinné akcie, do ktorých sa vo Vianočnej Petržalke môžete zapojiť, ako aj ďalší program nájdete TU.

web od 2day