Starostov punč do Petržalky príde ochutnať aj Mikuláš

Všetkých rád privíta už v nedeľu 4. decembra od 16:00.

Na svätého Mikuláša, neučí sa neskúša sa… Jasné, vieme predsa, že Mikuláš chodí až v utorok, ale petržalské detičky, a vraj aj niektorí rodičia, boli po celý rok také dobré, že do našej mestskej časti sa aj vďaka spolupráci s kolegami z Kultúrnych zariadení v Petržalke, rozhodol zavítať už túto nedeľu 4. DECEMBRA. 

A nepríde sám, ale so svojimi pomocníkmi na čarovnom záprahu ťahanom koňmi i oslíkmi.

Pozdraviť výpravu môžete o 16:00 pred Centrom Technopol, kde za hudobného sprievodu DFS Lúčka spoločne s vicestarostkou Ivetou Jančokovou symbolicky zapália druhú sviecu nášho adventného venca symbolizujúcu MIER. V dnešnej dobe taký vzácny.

Následne sa všetci spoločne odoberú na Mikulášsku cestu Petržalkou, ktorá povedie po Romanovej ulici okolo DK Zrkadlový háj a Petržalskej plavárne. Slávnostnú trasu ukončia na Námestí Republiky na vianočných trhoch, kde bude nasledovať fotenie s Mikulášom, anjelom i čertom.

Detičky sa tiež môžu tešiť na bohatý kultúrny program:

  • 18:00 Vianočné predstavenie O Anjelovi a Čertovi;
  • 18:40 Mikulášska tancovačka;
  • 19:00 Z rozprávky do rozprávky s Annou.

Samozrejme, ani dospeláci neodídu naprázdno. Od 17:00 ich zahreje STAROSTOVSKÝ PUNČ priamo z rúk šéfa našej samosprávy.

A ako Ján Hrčka osobne prisľúbil, sladučkým punčom sa budú môcť občerstviť úplne všetci – aj tí veselostichtiví, ale aj šoféri spolu s deťmi, pre ktorých bude pripravená špeciálne nealko verzia. CELÝ PROGRAM VIANOČNÁ PETRŽALKA 2022 nájdete na PETRZALKA.sk/vianoce.

Tak čo Petržalčatá i Petržalčania, stojí za to vyčistiť si čižmičky o niečo skôr, však?

#vianocnapetrzalka

web od 2day