Vďaka spoločnosti BILLA parkujeme aj na Námestí hraničiarov len za 1 euro za celú noc

Petržalský systém pokračuje v rozširovaní.

Zvýhodnené nočné parkovanie len za 1 EURO či 90 minút cez deň úplne ZADARMO. Áno, aj takúto vymoženosť ponúka vďaka partnerom mestská časť Bratislava-Petržalka svojim obyvateľom a návštevníkom.

Po úspechu nášho pilotného projektu na parkovisku Centra Technopol sa do Petržalského parkovacieho systému postupne zapája aj spoločnosť BILLA Slovensko so svojimi petržalskými predajňami.

Koncom októbra 2022 ako prvé na rad prišlo parkovisko BILLA Muchovo námestie a len 24. januára sa pridalo ďalšie – BILLA Námestie hraničiarov.

Vyťažená lokalita v časti Háje tak vodičom prostredníctvom nášho verejného systému ponúka počas noci v čase od 22:00 do 7:00 ďalších 67 súkromných boxov len za 1 EURO.

Uľahčí tak parkovanie najmä nerezidentom z okolia, ale aj časti obyvateľov lokality, v ktorej hlavné mesto SR plánuje ešte v tomto roku zriadiť ďalšie celomestské parkovacie zóny PAAS Dvory 5 a 6.

Okrem toho pripomíname, že všetci motoristi majú na parkoviskách spoločnosti BILLA cez deň k dispozícii aj 90 minút parkovania počas nákupu úplne ZADARMO.

Poplatok za parkovanie pri predajniach BILLA na oboch námestiach – Muchovom i hraničiarov – je možné uhradiť cez automat priamo na parkovisku platobnou kartou aj hotovosťou.

Do našej mobilnej aplikácie URBI – Cestovanie vo vrecku už čoskoro teda pribudne aj súkromné parkovisko BILLA Námestie hraničiarov a pre lepšiu orientáciu ho po vzore ďalších súkromných parkovísk v našom verejnom systéme nájdete zvýraznené na mape žltou až oranžovou farbou.

V neposlednom rade stále platí, že do Petržalského parkovacieho systému v spolupráci s partnermi pridáme aj ďalšie súkromné parkoviská.

Už teraz je dohodnutá ďalšia predajňa BILLA a rokovania napredujú aj pri spoločnostiach LIDL Slovensko či TPD. VIAC INFO čoskoro.

#petrzalkamaka #billaslovensko

web od 2day