Podávanie žiadostí o prijatie dieťaťa do MŠ v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Bratislava-Petržalka

Do zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Bratislava-Petržalka patrí 27 verejných materských škôl.

Všetky sa už teraz tešia na smiech i vravu nových škôlkarov, ktorí sa stanú pravidelnými návštevníkmi ich nových alebo zrekonštruovaných priestorov.

Podávanie žiadostí o prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Bratislava-Petržalka po dohode s riaditeľkami jednotlivých materských škôl so zriaďovateľom sa uskutoční v termíne od 2. mája do 5. mája 2023 v 27 MŠ v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti Bratislava-Petržalka.

Žiadosť o prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie zákonní zástupcovia detí alebo zástupcovia zariadenia doručia riaditeľke MŠ. Žiadosť o prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie je dostupná na webe MČ v sekcii Tlačivá a je tiež dostupná na webových sídlach jednotlivých MŠ.

Bližšie informácie k prijímaniu žiadostí o prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie poskytne zákonným zástupcom detí a zástupcom zariadenia v každej MŠ riaditeľka MŠ, jej zástupkyňa alebo pedagogická zamestnankyňa poverená zastupovaním riaditeľky MŠ.

web od 2day