Na Dňoch Petržalky 2023 zaznejú tie najväčšie slovenské hity

Miestna samospráva postupne prezradí mená účinkujúcich.

Najočakávanejší festival všetkých Petržalčanov sa tento rok uskutoční od piatka 23. júna do nedele 25. júna a prinesie nabitý kultúrny program s množstvom atrakcií. 

Posledný júnový víkend bude patriť v poradí už 26. ročníku obľúbeného festivalu Dni Petržalky, ktorý sa uskutoční tradične v areáli Závodiska Dostihovej dráhy Petržalka na Starohájskej ulici 29.

Mestská časť Bratislava-Petržalka, ktorá je hlavným organizátorom podujatia, aj tento rok sľubuje nabitý program pre všetky vekové kategórie. 

O to viac, že sa Dni Petržalky po prvý raz uskutočnia v rozšírenej podobe a namiesto dvoch potrvajú až tri dni – od piatka do nedele.

Ďalšou zmenou je umiestnenie pódia a stánkov. Zatiaľ čo v predošlých rokoch sa nachádzali hneď pri vstupe na závodisko, teraz bude dejiskom diania stred zelenej závodiskovej plochy.

Vstup je vďaka finančnej podpore mestskej časti pre všetkých voľný.

 

Skupina bez mena a iní

 

Na hlavnom pódiu sa tentokrát ocitnú tie najväčšie hviezdy slovenského hudobného neba. Samospráva však ich mená zatiaľ prezrádzať nechce.

„Na začiatok poviem len to, že jedným z hlavných interpretov bude kapela No Name, ďalších účastníkov budeme predstavovať postupne v priebehu nasledujúcich týždňov. Sledujte preto najmä naše sociálne siete a všetko sa včas dozviete,“ vyzýva záujemcov Jana Hrehorová z kancelárie starostu miestneho úradu, ktorá podujatie organizačne zastrešuje.  

Zároveň prezradila, že návštevníci sa môžu tešiť aj na bohatší výber občerstvenia. 

„Stánkový predaj plánujeme rozšíriť aj o nový sortiment jedál a nápojov. K dispozícii budú aj naše vlastné stánky s popcornom a cukrovou vatou zdarma,“ hovorí o ďalších lákadlách festivalu, ktorý navštevuje niekoľko tisíc ľudí nielen z Petržalky.

Viac informácií vrátane zoznamu interpretov, harmonogramu vystúpení, bezplatných atrakcií či mapy areálu bude samospráva zverejňovať priebežne na svojom webe PETRZALKA.sk/festival a na sociálnych sieťach.

web od 2day