Dni Petržalky 2023 ožijú aj punk rockom

Na scénu prichádzajú INEKAFE.

Možno sa to nezdá, no s pomaličky sa blížiacim letom sa schyľuje i k festivalovej sezóne. V mestskej časti Bratislava-Petržalka sa už na poriadnu dávku skvelej hudby nielen tešíme, no ešte väčšmi sa na ňu pripravujeme.

Neveríte? Zaspomínajme si spoločne na záver minuloročného júna, ktorý patril veľkolepému podujatiu DNI PETRŽALKY 2022 a poriadne rozprúdil krv v žilách všetkých Petržalčanov, Petržalčaniek i návštevníkov rovnako zeleného štátneho Závodiska.

Čo poviete, zopakujeme si túto parádnu jazdu? My sme jednoznačne ZA!

DNI PETRŽALKY 2023 zavítajú do najľudnatejšej mestskej časti Slovenska už s poradovým číslom 26. Po prvý raz až počas troch dní OD PIATKA 23. DO NEDELE 25. JÚNA a s ešte nadupanejším lineupom.

Opäť nás tak čaká poriadna hudobná nádielka TOP slovenských interpretov s rôznymi žánrami. Nedávno sme vám predstavili kapely NO NAME, Horkýže Slíže, Gladiator, Hrdza, King Shaolin, ale aj Peter Bič Project a Buranowski.

Ďalšie meno je dôkazom, že tešiť sa môžete aj na klasiku v podaní azda najznámejšej slovenskej pop punkovej kapely INEKAFE.

Svoj príbeh chalani začali písať v roku 1995 v jednej z bratislavských betónových garáží. Hoci sa im vtedy mohla zdať ich budúcnosť trochu čiernobiela, nečakali ani minútu a svojou snahou jasne dokázali, že právo na šťastie má naozaj každý.

Úspešne zapojení zostali až dodnes, kedy koncertujú pred desaťtisícmi fanúšikov nielen po celom Slovensku, ale i v zahraničí. O svoje spomienky na budúcnosť sa s radosťou podelia i s vami na našej Dostižke a určite toho, čo predvedú zo svojho repertoáru, nebude málo.

V talóne máme ešte stále niekoľko zvučných mien. Infošky o nich prinesieme už čoskoro. A garantujeme, že sa naozaj máte na čo tešiť. Stačí, ak budete aj ďalej sledovať naše sociálne siete a web http://PETRZALKA.sk/festival.

#petrzalkazije #dnipetrzalky #kulturavpetrzalke

web od 2day