Dni Petržalky 2023 vás prenesú aj na slnečnú Jamajku

Poriadne horúce časy prinesie kapela Polemic.

Možno sa to nezdá, no s pomaličky sa blížiacim letom sa schyľuje i k festivalovej sezóne. V mestskej časti Bratislava-Petržalka sa už na poriadnu dávku skvelej hudby nielen tešíme, no ešte väčšmi sa na ňu pripravujeme.

Neveríte? Zaspomínajme si spoločne na záver minuloročného júna, ktorý patril veľkolepému podujatiu DNI PETRŽALKY 2022 a poriadne rozprúdil krv v žilách všetkých Petržalčanov, Petržalčaniek i návštevníkov rovnako zeleného Závodiska, š.p. Čo poviete, zopakujeme si túto parádnu jazdu? My sme jednoznačne ZA!

DNI PETRŽALKY 2023 zavítajú do najľudnatejšej mestskej časti Slovenska už s poradovým číslom 26. Po prvý raz až počas troch dní OD PIATKA 23. DO NEDELE 25. JÚNA a s ešte nadupanejším lineupom.

Opäť nás tak čaká poriadna hudobná nádielka TOP slovenských interpretov s rôznymi žánrami. Nedávno sme vám predstavili kapely NO NAME, Horkýže Slíže, Gladiator, Hrdza, King Shaolin, Peter Bič Project a Buranowski, ale aj INEKAFE či Majself.

Štýl, ktorý nám chýba do dotvorenia dokonalej atmosféry nášho festivalu, nebude také komplikované uhádnuť. Neuveriteľnú dávku energie nám prinesú mládenci z kapely obľúbenej naprieč generáciami – POLEMIC.

Legendárne ska-reggae zoskupenie s ôsmimi členmi nám spestruje všedné dni už od roku 1988. Okrem bohatej diskografie a množstva hitov sa pýšia i platinovou platňou za predaj DVD albumu Live.

Každá dáma i nejden štramák tak skrátka vedia, že zvŕtať sa v ich kolísavých rytmoch nie je žiaden škandál. Kladiete si otázku, ako to prežijem? Jednoducho, riaďte sa radami odborníkov z Polemicu, „hanbu preč, rob, čo vieš, nič nerieš, len tancuj“. 

V talóne máme ešte stále pár zvučných mien. Infošky o nich prinesieme už čoskoro. A garantujeme, že sa naozaj máte na čo tešiť. Stačí, ak budete aj ďalej sledovať naše sociálne siete a web PETRZALKA.sk/festival.

#petrzalkazije #dnipetrzalky #kulturavpetrzalke

web od 2day