Dni Petržalky 2023 naberú alternatívny vietor s východniarmi z Chiki liki tu-a

Klasike z O.B.D sa zase poteší nejeden rocker.

Možno sa to nezdá, no s pomaličky sa blížiacim letom sa schyľuje i k festivalovej sezóne.

V mestskej časti Bratislava-Petržalka sa už na poriadnu dávku skvelej hudby nielen tešíme, no ešte väčšmi sa na ňu pripravujeme.

Neveríte? Zaspomínajme si spoločne na záver minuloročného júna, ktorý patril veľkolepému podujatiu DNI PETRŽALKY 2022 a poriadne rozprúdil krv v žilách všetkých Petržalčanov, Petržalčaniek i návštevníkov rovnako zeleného @‌Závodisko, š.p. Čo poviete, zopakujeme si túto parádnu jazdu? My sme jednoznačne ZA!

DNI PETRŽALKY 2023 zavítajú do najľudnatejšej mestskej časti Slovenska už s poradovým číslom 26.

Po prvý raz až počas troch dní OD PIATKA 23. DO NEDELE 25. JÚNA a s ešte nadupanejším lineupom.

Opäť nás tak čaká poriadna hudobná nádielka TOP slovenských interpretov s rôznymi žánrami. Nedávno sme vám predstavili kapely NO NAME, Horkýže Slíže, Gladiator, Hrdza, King Shaolin, Peter Bič Project a Buranowski, ale aj INEKAFE, Majself či POLEMIC.

Dokonalú zostavu rôznych žánrov doplní slovenská alternatívna skupina Chiki liki tu-a. Prešovská kapela fungujúca od roku 1995 dávkou svojej rytmickej hudby spraví z našej Dostižky druhé Monte Carlo.

Ta toto nie je možné? Ale je. Príďte sa sami presvedčiť na júnový festival, že žiadna kuca paca vám nehrozí. Práve naopak, na svoje si príde každá Kristína či milenka a možno sa dočkáte aj tej svojej úradníckej hitovky.

 

Zároveň veríme, že vás neodradia ani komáre a s ďalšou rockovou kapelou O.B.D oficiálny si naplno užijete krásny slnečný deň. Takzvaný Orchester Branislava Dobrotu z roku 1993 vám svojimi najväčšími hitmi ukáže, že takto to funguje, keď sa na pódiu objaví mnohými významnými cenami odmenený kolektív.

Ponorte sa spolu s našimi hosťami do ich verejných nahrávok a ukážte svetu, ako sa bavia obyvateľky a obyvatelia nášho zeleného sídliska.

Ďalšie infošky prinesieme už čoskoro. A garantujeme, že sa naozaj máte na čo tešiť. Stačí, ak budete aj ďalej sledovať naše sociálne siete a web http://PETRZALKA.sk/festival.

#petrzalkazije #dnipetrzalky #kulturavpetrzalke

web od 2day