V najprínosnejších novinách v kraji nájdete už aj informácie od spoločnosti Veolia

Najväčšieho komerčného partnera Petržalky.

Skupina Veolia Energia Slovensko je najväčším súkromným výrobcom a dodávateľom tepla v krajine.

Už 30 rokov zabezpečuje dodávky tepla a teplej vody pre viac ako 91-tisíc domácností v 29 mestách vrátane mestskej časti Bratislava-Petržalka a možno sa tak stará aj o teplo vášho domova.

O to viac oceňujeme, že náš dlhoročný a spoľahlivý partner pravidelne prispieva aj na ochranu životného prostredia a podporu miestnych občianskych komunít. Napríklad prostredníctvom komunitných grantov a svojej Nadácie Veolia Slovensko.

Vzhľadom na komplexný rozsah spolupráce sa nášmu starostovi Jánovi Hrčkovi podarilo so spoločnosťou Veolia Energia Slovensko v uplynulých mesiacoch vyrokovať hneď niekoľko konštruktívnych projektových zámerov pre rozvoj mestskej časti ako celku a obojstranne tak potvrdiť vysokú úroveň a previazanosť nášho dlhoročného partnerstva.

Veolia a Petržalka najnovšie spolupracujú napríklad aj tak, že vybrané práce údržby a opráv, ale aj časť investičných projektov v tepelnom hospodárstve a centrálnom zásobovaní teplom (CZT) po novom realizujú priamo kolegovia z nášho miestneho úradu cez rozširujúce sa podnikateľské aktivity petržalských makačov.

Spoločná kasa obyvateľov a obyvateliek najväčšieho slovenského sídliska tak získava ďalšie príjmy, ktoré môže reinvestovať do toľko potrebnej obnovy a rozvoja verejnej infraštruktúry.

Pozitívnych zmien je však omnoho viac a aj o nich sa postupne dočítate v našich samosprávnych novinách Naša Petržalka, ktorých pravidelným prispievateľom sa v rámci vylepšenej spolupráce po priateľoch z Bratislavského kraja stali aj priatelia zo spoločnosti Veolia Slovensko.

Dúfame, že aj ich pravidelné príspevky, ktoré ste predtým nachádzali v ich zákazníckom časopise Petržalské teplo oceníte, a že nám v najbližšom hodnotení Transparency International Slovensko aj táto zmysluplná spolupráca a ďalšie vylepšenia prinesú opäť o niečo lepšie hodnotenie.

VIAC INFO, ako aj najnovšie vydania a archív Našej Petržalky nájdete, na PETRZALKA.sk/noviny. ĎAKUJEME, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami.

#nasapetrzalka

web od 2day