Dni Petržalky sa nezaobídu bez nestarnúcich melódií

O program sa postarajú aj ďalšie obľúbené hity.

Možno sa to nezdá, no s pomaličky sa blížiacim letom sa schyľuje i k festivalovej sezóne. V mestskej časti Bratislava-Petržalka sa už na poriadnu dávku skvelej hudby nielen tešíme, no ešte väčšmi sa na ňu pripravujeme.

Neveríte? Zaspomínajme si spoločne na záver minuloročného júna, ktorý patril veľkolepému podujatiu DNI PETRŽALKY 2022 a poriadne rozprúdil krv v žilách všetkých Petržalčanov, Petržalčaniek i návštevníkov rovnako zelenej Dostihovej dráhy.

Čo poviete, zopakujeme si túto parádnu jazdu? My sme jednoznačne ZA!

DNI PETRŽALKY 2023 zavítajú do najľudnatejšej mestskej časti Slovenska už s poradovým číslom 26. Po prvý raz až počas troch dní OD PIATKA 23. DO NEDELE 25. JÚNA a s ešte nadupanejším lineupom.

Opäť nás tak čaká poriadna hudobná nádielka TOP slovenských interpretov s rôznymi žánrami. Nedávno sme vám predstavili kapely NO NAME, Horkýže Slíže, Gladiator, Hrdza, King Shaolin, Peter Bič Project a Buranowski, ale aj INEKAFE, Majself a POLEMIC, Chiki-liki-tu-a alebo OBD. 

Nemáte dosť? Ok, úplne rozumieme. Tri dni sú naozaj dosť času, no netreba ním mrhať na ticho a pokoj. Práve naopak, takéto udalosti si zaslúžia vyťažiť z nich naozaj všetko čo sa dá, preto pre vás máme v zásobe ďalšie kapely, ktoré sa postarajú o poriadnu dávku energie.

Jednou z tých, ktorá ju vo vás zaručene rozprúdi, je kapela Kochanski, ktorá vznikla na podnet splnenia sna textára, speváka a lídra populárnej slovenskej skupiny LOJZO. Práve on totiž túžil počuť svoje skladby v rôznych prevedeniach, čo sa mu rozhodol v roku 2007 splniť jeho syn Marek. Príďte si užiť hity ako Anča, si drahá ako Volvo či Zita obezita v rockovom šate a roztočte to spolu s nami.

Z bežných pracovných dní vás dostane aj duo, ktoré by mohlo pokojne konkurovať známejším kolegom z hudobnej brandže Modern Talking. Hudobná skupina Trevis za svoju kariéru roztancovala aj tých najväčších odporcov koordinovaných pohybov. Veríme, že Dostižka nebude výnimkou.

Ďalšie infošky prinesieme už čoskoro. A garantujeme, že sa naozaj máte na čo tešiť. Stačí, ak budete aj ďalej sledovať naše sociálne siete a web http://PETRZALKA.sk/festival.

 #petrzalkazije #dnipetrzalky #kulturavpetrzalke

web od 2day