Vďaka petržalskej samospráve budete na zimu dôkladne pripravení

O posypovú soľ môžu žiadať všetci zástupcovia vlastníkov bytov.

Ešte donedávna sme sa vytešovali z príjemných teplôt, ktoré nás držali na terasách i v prírode.

Vysoký dátum v kalendári ale prináša očakávané a zároveň nevyhnutné ochladenie. Prv, než začne pani zima úradovať naplno, sme si tak v rámci zimnej údržby urobili poriadne zásoby posypovej soli.

Vyhnúť sa neželaným pádom či, nedajbože, úrazom všetkých Petržalčaniek a Petržalčanov je predsa základ.

Aby ste podobným nešťastným situáciám mohli zamedziť spolu s nami, rovnako ako v uplynulých rokoch, aj tentokrát vám ponúkame možnosť odberu posypovej soli priamo od mestskej časti.

Presnejšie povedané, ak chcete priložiť ruku k dielu a našu zimnú údržbu ešte viac skvalitniť, zástupcom vašich bytových priestorov odkážte, že im radi, ochotne a najmä BEZPLATNE poskytneme a rozvezieme posypovú soľ určenú na údržbu chodníkov vo vašom okolí. Záujemcovia sa môžu hlásiť od 27. novembra do 1. decembra na horúcu linku našej údržby 0947 487 487.

V týždni od 4. do 8. decembra následne prebehne distribúcia, pričom jednému zástupcovi je určené 1 vrece soli o hmotnosti 25 kilogramov. A také množstvo bieleho posypu už na istý čas vystačí, čo poviete?

Budeme preto veľmi radi, ak sa k nám pripojíte a spoločnými silami sa postaráme, aby naše zelené sídlisko bolo aj počas nadchádzajúcej zimy nielen krajším, ale aj bezpečnejším miestom pre život.

#petrzalkapomaha

web od 2day