Vianočná Petržalka otvorila svoje brány a privítala všetkých ľudí dobrej vôle

Prvé dni Vianočnej Petržalky 2023 máme za sebou. Čo nám ostalo, sú fotky, ako dôkaz, že jej magickosť každý rok naberá na obrátkach. A to aj vďaka vám, milí naši, ktorí ste ju navštívili a vytvorili energiu, z ktorej budeme ešte dlho čerpať. A veríme, že aj vy.

O čarovné chvíle sa postarala aj Katarína Knechtová, ktorá okrem snehu na svoje meniny priniesla na pódium kus svojej duše a napriek neúprosnej zime predviedla s kapelou nezabudnuteľnú hudobú show, ktorou rozospievala celé osadentsvo námestia. A my sme neboli výnimkou.

Svojou doslova ohňovou šou prišli slávnostné otvorenie trhov rozžiariť artistky Inspinia fireshow, ktorých kreácie s ohňom, ale i svetlom rozkokošili nielen tých najmenších.
Chýbať nemohol ani hlavný bod programu, Smrek Opadavý, ktorý sa presne o 17:30 aj za prítomnosti nášho starostu Jána Hrčku a jeho pravej ruky vicestarostky Ivety Jančokovej predviedol v celej svojej kráse a až do 20. DECEMBRA v tom bude pokračovať a svietiť najkrajšími farbami.

Veríme, že ste si otvorenie vychutnali naozaj so všetkým a okrem programu a zážitkov dopriali i niečo teplé a chutné pod zub. A keby aj nie, môžete to napraviť každý pracovný deň od 11:00 do 21:00 alebo počas víkendov od 09:00 do 21:00. Tešíme sa, že ste odštartovali začiatok krásneho predvianočného času práve s nami a slovami šéfa našej samosprávy vám aj nám prajeme, aby nás všetky problémy zďaleka obchádzali a zdravie sprevádzalo.

VIAC INFO o programe na najbližšie dni a týždne, vrátane rozšírenej fotogalérie nájdete TU. #vianocnapetrzalka #petrzalkazije

web od 2day