Petržalka rozdáva darčeky aj motoristom a motoristkám

Počas sviatkov parkovanie v „modrom“ systéme nekontrolujeme.

Milí Petržalčania, Petržalčanky i návštevníci zeleného sídliska, čas vianočný nás stále nabáda k tomu, aby sme vás rôznym spôsobom obdarovali. Či už v podobe najväčšej súťaže Vianočné darčekobranie 2023, úžasným programom v rámci obľúbeného podujatia Vianočná Petržalka 2023 alebo rôznymi pozitívnymi správami.

Tentokrát sme si pre vás pripravili ďalší darček, ktorému sa obzvlášť potešia motoristi i motoristky.

Vianočné sviatky totiž so sebou prinášajú aj zmeny v parkovaní. Od 23. DECEMBRA DO 7. JANUÁRA 2024 totiž nebude prebiehať kontrola parkujúcich vozidiel na regulovaných parkoviskách bezplatného rezidentského Petržalského parkovacieho systému (PPS, modré boxy) na zelenom sídlisku.

Počas tohto prechodného obdobia tak môžete parkovať vozidlá časovo neobmedzene na akomkoľvek voľnom parkovacom mieste na parkovisku v rámci PPS (vyznačené modré parkovacie boxy).

Veríme, že si tento benefit patrične užijete, no zároveň ho nezneužijete. Predsa len, vianočné obdobie je aj o tolerancii a solidárnosti s inými. Preto vás aj touto cestou prosíme, aby ste dodržiavali pravidlá cestnej premávky a naďalej neblokovali ostatné vozidlá, chodníky alebo vjazdy.

Vopred ĎAKUJEME za spoluprácu, nielen počas najkrajších sviatkov v roku.

VIAC INFO na PETRZALKA.sk/doprava.

#parkovanievpetrzalke #vianocnapetrzalka

web od 2day