Pozrite si 9. a zároveň posledný tohtoročný diel Petržalského kompasu

Zorientujte sa v dianí na zelenom sídlisku.

Petržalský kompas je relácia z dielne Miestneho úradu Petržalka, v ktorej vám mesačne prinášame sumár najnovších udalostí z najväčšej samosprávy na Slovensku. A inak tomu nebude ani v poslednom diele tohto roku.

December na zelenom sídlisku v bohatom dianí za ostatnými mesiacmi zďaleka nezaostával a priniesol množstvo okamihov, vďaka ktorým je najnovšia časť relácie opäť nabitá zaujímavosťami. Tak ju nepremeškajte.

Hneď na úvod si predstavíme novú riaditeľku Miestna knižnica Petržalka. Aj táto petržalská inštitúcia plná písmen a príjemnej vône pútavých stránok totiž prešla organizačnými zmenami. Kto je jej nová šéfka a aké sú jej plány do budúcna? Sledujte a zistite viac.

Petržalka sa dlhodobo hlási k podpore všetkých športovcov. A preto ešte v auguste tohto roka spustila realizáciu jedného z najväčších investičných projektov samosprávy za viac ako 2,5 milióna eurvýstavbu novej multifunkčnej športovej haly na Pankúchovej.

Sledujte nás ďalej a zistite, v akej fáze sa práve nachádza a čo všetko sa na nej od leta podarilo urobiť.

Témou, ktorú v žiadnom prípade nemôžeme vynechať, je Vianočná Petržalka 2023. Jej súčasťou boli od 25. 11. do 20. 12. obľúbené vianočné trhy na Námestí republiky, ale aj množstvo rôznych hudobných, divadelných či iných predstavení nielen na trhoch, ale aj v známych petržalských kultúrnych inštitúciách.

Aj vďaka kolegom z Kultúrnych zariadení Petržalky na naše sídlisko zavítalo množstvo známych interpretov ako Katarína Knechtová s kapelou, Elán Forever, Lash&Gray, Inspinia a iní. A hlavné je, že vy ste sa parádne spolu s nami bavili.podnety@petrzalka.sk

Veríme, že sa budete baviť aj pri sledovaní nášho nového dielu Petržalský kompas.

Prajeme vám príjemné sledovanie i počúvanie a ak máte nejaké návrhy na zlepšenie, dajte nám o nich vedieť na .

Šťastné a petržalské, priatelia.

#petrzalskykompas

web od 2day