Jasovskú a zjazd z Panónskej cesty čaká dočasná uzávera

Práce začnú od pondelka 22. januára.

AKTUALIZÁCIA 31. JANUÁRA: Uzávierka Jasovskej ulice z dôvodu realizácie kanalizačnej prípojky z meniarne Panónska, bude trvať dlhšie, ako sa pôvodne plánovalo.

Otvorená a opäť prejazdná pre motoristov a motoristky bude od piatka 2. FEBRUÁRA 2024 (od 10:00). Aj v mene kolegov z bratislavského magistrátu ďakujeme za pochopenie.

***

Petržalka počtom obyvateľov patrí k najväčším sídliskám na Slovensku i v strednej Európe. Nečudo, že sa u nás stále niečo deje.

Či už sú to zamestnanci petržalskej údržby, ktorí v terénne denno-denne neúnavne makajú na skrášľovaní okolia, alebo ide o kolegov z bratislavského magistrátu realizujúcich práce na električkovej trati či opravy ciest I. a II. triedy spadajúcich do ich správy.

V súvislosti s posledným menovaným čakajú motoristky a motoristov v Petržalke ďalšie zmeny. Od pondelka 22. JANUÁRA v súvislosti s výstavbou predĺženia električkovej trate do Petržalky magistrát spúšťa plánovanú uzávierku Jasovskej ulice a zjazdu z Panónskej cesty v smere k parkovisku pri Jasovskej.

Dôvodom úplnej uzávierky, je realizácia prípojky pre splaškovú kanalizáciu z meniarne Panónska. Práce by mali trvať do 31. JANUÁRA. 

Aj v mene kolegov z mesta vás týmto žiadame o rešpektovanie dopravného značenia i pravidiel cestnej premávky. A ak je to čo i len trochu možné, uvedenému úseku sa, prosíme, do konca mesiaca vyhnite.

Ďakujeme za pochopenie i trpezlivosť a prajeme vám veľa šťastných kilometrov nielen pri brázdení ulicami Petržalky.

#petrzalskaelektricka

web od 2day