Lokalita Háje 1 je kompletne zazónovaná

Od 22. januára parkujete výlučne v modrých boxoch už aj na juhu.

S rozširovaním bezplatných rezidentských zón pokračujeme aj v novom roku.

V ostatných dňoch kolegovia z údržby osadili potrebné zvislé dopravné značenie v ďalšej časti Petržalky, konkrétne Háje 1 Juh (Ambroseho, Bradáčova, Dudova, Rovniankova, Hrobákova), ktorou sme nadviazali na v uplynulom roku už spustenú časť Háje 1 Sever (Gessayova, Osuského, Nám. Hraničiarov), čím sa vytvorila nová ucelená zóna HÁJE 1.

Háje 1 sú ako celok súčasťou Petržalského parkovacieho systému od 22. januára 2024.

Parkovanie vozidiel je povolené len vo vyznačených modrých parkovacích boxoch. V prvých dvoch týždňoch od spustenia zóny budeme vodičov upozorňovať na priestupky, po prechodnom období v prípade porušovania pravidiel môžu byť motoristi a motoristky zo strany Mestskej polície Bratislava sankcionovaní.

Ak ste tak teda ešte z rôznych dôvodov neurobili, nezabudnite sa do PPS ZAREGISTROVAŤ. Nerezidenti tak môžu urobiť pomocou mobilnej aplikácie URBI – Cestovanie vo vrecku.

V prípade otázok kontaktujte mestskú časť Bratislava-Petržalka prostredníctvom e-mailu parkovanie@petrzalka.sk. V mene našej samosprávy ĎAKUJEME všetkým motoristom za rešpektovanie pravidiel. Veríme, že novinky prinesú väčšie pohodlie nielen vám, ale aj vašim štvorkolesovým tátošom.

#parkovanievpetrzalke

web od 2day