Pomôžte nám zlepšiť tohtoročnú Vianočnú Petržalku

Chceme poznať váš názor.

Tak ako sme sa všetci ešte nedávno tešili na Vianoce (obzvlášť na voľno), ako sa hovorí, ani sme sa neotočili a už je aj mesiac po sviatkoch.

Vo víre každodenných povinností sme už možno aj zabudli, že nejaké vôbec boli, ale dôležité je, že my na zelenom sídlisku si veľmi dobre pamätáme, ako vás naša Vianočná Petržalka a s ňou spojené nielen voňavé trhy na Námestí republiky, ale i náš bohatý program nabudili.

Vyveďte nás z omylu, ak sa mýlime, ale aj naša foto či video dokumentácia sú jasným dôkazom, že Petržalka sa baviť skutočne vie.

A hoci sa už teraz tešíme na tohtoročný december, kedy si to všetci spolu poriadne užijeme, chceme počuť aj váš názor. Aby sme totiž obľúbené podujatie mohli čoraz viac vylepšovať, potrebujeme počuť i vašu spätnú väzbu.

Pochváľte sa v komentároch, čo sa vám na Vianočnej Petržalke 2023 páčilo najviac, ale najmä nám prezraďte, čo sa vám príliš nepozdávalo.

Čo by ste zmenili, vylepšili, prípadne, koho by ste v rámci programu na našom vianočnom pódiu chceli vidieť najviac. Všetky konštruktívne názory sa budeme snažiť spoločne s kolegami z Kultúrnych zariadení Petržalky, z oddelenia správy verejných priestranstiev a takisto s naším vedením – vicestarostkou Ivetou Jančokovou a starostom Jánom Hrčkom – dôkladne prediskutovať.

Tie najrelevantnejšie zapracujeme a odmeníme malým darčekom od našej mestskej časti.

Stačí len odhodiť zábrany a napísať postrehy do komentára pod naším facebookovým statusom. Okrem komentárov môžete taktiež využiť náš e-mail podnety@petrzalka.sk. ĎAKUJEME, že nám pomáhate zlepšovať život v našej mestskej časti.

#petrzalkamaka #vianocnapetrzalka #petrzalkazije

web od 2day