Petržalská plaváreň na sieťach už pod názvom Petržalka športuje

Všetky info o športe v Petržalke tak nájdete na jednom mieste.

Profil, ktorý ste doteraz poznali ako Petržalská plaváreň, dostal v uplynulých dňoch nový šat. Po novom ho už nájdete pod názvom PETRŽALKA ŠPORTUJE. 

Cieľom tohto vylepšenia je dostať informácie o všetkých verejných petržalských športoviskách v majetku mestskej časti Bratislava-Petržalka a správe jej firmy Športové zariadenia Petržalky pod jednu strechu.

Prostredníctvom tohto profilu tak budete pravidelne dopovaní zdravými a aktuálnymi zaujímavosťami i dôležitými oznámeniami nielen z Petržalskej plavárne, a to pekne na jednom mieste.

Navyše, zďaleka nejde o všetky vylepšenia. Okrem takzvaného rebrandingu pre vás chystáme aj ďalšiu vychytávku. Tentokrát v podobe nového webu, kde okrem potrebných informácií o samosprávnych športoviskách nájdete tiež ONLINE REZERVAČNÝ SYSTÉM, vďaka ktorému si budete môcť zabookovať konkrétny termín i čas v niektorej z našich športových hál a telocviční, na plavárni či tenisových kurtoch, ale postupne aj na ďalších športoviskách.

Novinka aktuálne funguje v testovacej verzii na webe PETRZALKASPORTUJE.sk. O jej úplnom spustení vás budeme ako vždy informovať. Nateraz vám aj v mene kolegov z Petržalskej plavárne ĎAKUJEME za prejavenú priazeň za celé tie roky. A nebojte sa, my nikam neodchádzame.

Naopak, vidíme sa na vynovenom profile a s užitočnými vychytávkami, ktoré ešte zlepšia váš aktívny život na zelenom sídlisku.

#petrzalkasportuje

web od 2day