Detské verejné ihrisko na Draždiaku mení režim fungovania

Od 4. marca sa na ňom Petržalčatá vybláznia o čosi dlhšie.

Mestská časť Bratislava-Petržalka spravuje 55 verejných detských ihrísk po celom sídlisku.

Hoci sa počas zimy z logických dôvodov netešili priveľkej návštevnosti, zamestnanci petržalskej údržby alias petržalskí makači ich poctivo pripravovali na sezónu. Starali sa napríklad o poriadok v podobe zametania a čistenia od nánosov lístia alebo opravovali jednotlivé hracie prvky, ploty i smetné koše.

K jednej z mimoriadne obľúbených plôch patrí i tá pri Veľkom Draždiaku. Petržalčatá sa na nej mohli hrať až od marca do októbra maximálne do 19:00.

Máme však pre vás dobrú správu. Od pondelka 4. marca sa situácia zmenila a ihrisko bude pre verejnosť otvorené v NOVOM REŽIME:

  • pondelok – piatok: 9:00 – 20:00;
  • sobota – nedeľa: 11:00 – 20:00.

O čistotu a poriadok na ihrisku sa budú aj naďalej starať naši kolegovia z údržby, preto, ak ich na mieste uvidíte, môžete sa v prípade otázok na nich obrátiť. S otváraním a zamykaním hracej plochy nám však budú pomáhať aj naši priatelia z neďalekého Bufetu Šutrovka, za čo im vopred veľmi pekne ĎAKUJEME. Pri uvedenom nastavení pôjde o dočasný režim do času, kým sa nesfunkční automatické otváranie a zatváranie ihriska. Predpokladáme, že by sa tak mohlo stať už od mája.

Rovnako pripomíname, že v rámci zmien už na ihrisku nebude fungovať verejná toaleta. V prípade potreby preto, prosíme, využívajte neďaleké kontajnerové toalety pri bufetoch a nie prírodu, ktorá má tešiť všetkých návštevníkov petržalského mora.

Veríme, že vás a vašich malkáčov uvedené zmeny veľmi nezaskočili, ale práve naopak, skôr potešili. Prajeme vám krásne strávený čas na všetkých petržalských ihriskách, nech sa vaši najmenší na čerstvom vzduchu dosýta vybláznia, tak ako sa za starých čias vybláznila i naša generácia.

#petrzalkazije #petrzalkamaka

web od 2day