Hľadajú sa majitelia stánkov s občerstvením, potešením i kolotočmi

Prihláste sa do verejnej súťaže a staňte sa súčasťou Dní Petržalky 2024.

Najobľúbenejší festival DNI PETRŽALKY zavíta na najväčšie sídlisko už v júni. Čakajú nás tri dni plné jedinečnej atmosféry, skvelej hudby, nekonečnej energie a dokonalej zábavy.

No ako sa vraví, keď sme hladní, nie sme to my. Aby nám skvelý dojem z podujatia nepokazilo škvŕkanie v bruchu či nedostatok kofeínu a potešujúcu súčasť každého festivalu si mohli dopriať všetci návštevníci Závodisko š.p., potrebujeme vás, milé stánkarky a stánkari.

Preto, ako každý rok, aj tentokrát vyhlasujeme SÚŤAŽ na podnájom pozemku za účelom postavenia stánkov na predaj občerstvenia, kávy, ale i nepotravinového tovaru, remeselných výrobkov a prevádzky zábavných atrakcií na Dňoch Petržalky 2024 OD 21. DO 23. JÚNA. 

Súťaže sa môžu zúčastniť všetky fyzické a právnické osoby, ktoré majú v predmete podnikania činnosti uvedené v podmienkach a takisto splnia ďalšie náležitosti. K nim patrí i podanie súťažných návrhov, čestného vyhlásenia, o tom, že záujemca nemá záväzky po lehote splatnosti voči štátu a záväznej prihlášky, ktorú nájdete na našom webe PETRZALKA.sk/festival.

Záujemcovia sú povinní doručiť záväzné návrhy v zalepenej obálke na adresu Miestneho úradu Petržalka alebo osobne do podateľne v budove Centrum Technopol na Kutlíkovej 17. Čas máte DO ŠTVRTKA 25. APRÍLA DO 12:00.

Vopred tiež upozorňujeme, že predajcovia nesmú predávať žiadne alkoholické a nealkoholické nápoje s výnimkou malých krabičkových a fľaškových ovocných džúsov alebo iných nápojov určených primárne pre malé a menšie deti.

Veríme, že rovnako ako v predchádzajúcom roku, bude záujem o podnájom naozaj veľký a všetkým návštevníkom najväčšieho festivalu zeleného sídliska vybraní stánkari prinesú skutočne pestrú paletu všakovakých maškŕt i suvenírového potešenia, z ktorého sa nasýtia aj tí najväčší fajnšmekri. Pretože Petržalka nielen žije, ale aj chutí.

#dnipetrzalky #petrzalkazije #petrzalkachuti

web od 2day