Rozhodnutie vlády zvýšilo ceny rybárskych lístkov aj v Petržalke

V pondelok 15. apríla ich však vybaviť nebude možné.

Naše zelené sídlisko je nielen plné krásnych miest ideálnych na dlhé prechádzky, ale svoje hobby si tu naplno môžu užiť napríklad aj rybári.

Často ich vídame v okolí Chorvátskeho ramena či Veľkého a Malého Draždiaka len tak v tichosti užívať si dary prírody.

Aby si ich mohli ale dopriať naplno, okrem povolenia na rybolov je potrebný aj rybársky lístok.

Ten záujemcom vydávajú kolegovia z referátu životného prostredia na základe predloženého a platného dokladu totožnosti, teda občianskeho preukazu, na 4. poschodí, číslo dverí 417 počas stránkových dní a hodín.

Ak patríte k vyznávačom rybárskej vášne, radi by sme vás upozornili, že v pondelok 15. APRÍLA z technických príčin vydávanie rybárskych lístkov NEBUDE MOŽNÉ. Znova sa na vás ale tešíme od stredy 17. apríla.

V tejto súvislosti zároveň upozorňujeme aj na nevyhnutnú zmenu cenníka za vydanie rybárskeho lístka (RL). K navýšeniu sadzieb sme rovnako ako po vzore matriky boli nútení pristúpiť z dôvodu vládneho prijatia takzvaného „konsolidačného balíčka“ ešte koncom minulého roka.

AKO SA TEDA OD 1. APRÍLA ZMENILI CENY?

Týždenný RL 1,50 € na 3 €;

mesačný RL 3 € na 5 €;

ročný RL 7 € na 10 € a

trojročný RL 17 € na 25 €.

Veríme, že toto nútené zvýšenie cien za vydávanie rybárskych lístkov nijako zásadne neovplyvní váš rodinný rozpočet a minimálne rovnako ako doteraz si budete môcť vychutnávať pokoj na rybačke, radosť z úlovku i relax v petržalskej prírode. VIAC INFO na webe PETRZALKA.sk/rybarske-listky.

#petrzalkazije

web od 2day