Knižničná amnestia a literárne lahôdky

V Týždni slovenských knižníc od 28. marca do 2. apríla Mestská časť Bratislava – Petržalka pre Vás vo všetkých desiatich pobočkách Miestnej knižnice pripravila viacero lákadiel. Petržalka vyhlásila amnestiu na všetky upomienky. Zábudlivci majú možnosť vrátiť vypožičanú literatúru bez platenia pokuty, hoci nedodržali stanovený termín na vrátenie.

Bez poplatku je tomto týždni aj zápis nových čitateľov a obnovenie členstva. Miestna knižnica Petržalka pozýva do svojich priestorov už tradične aj na rôzne podujatia.

30. marca o 16. hodine v pobočke knižnice na Prokofievovej ulici č. 5 nezmeškajte prednášku Aleny Groschovej pod názvom „Slávne osobnosti v živote Bratislavy“. Vstup je voľný.

1. apríla o 10. hodine v CC Centre na Jiráskovej ul. pripravujeme Jarný maratón s knihou. Piaty ročník spoločného podujatia verejných knižníc Bratislavy je venovaný mladej 13-ročnej autorke Stele Brix a jej trilógii dobrodružných príbehov: Na kopci strašidiel, V hrobke bohov, Štôlňa dvoch tvárí.

1. apríla o 15. hodine v pobočke knižnice Prokofievova 5 sa oplatí prísť na premiéru predstavenia „Malý Muk v Prešporku“, s ktorou sa predstaví divadielko ATRAPA.

1. apríla o 18. hodine môžete prežiť Noc s Andersenom na motívy rozprávok Tisíc a jednej noci.

web od 2day