Budatko, prajeme všetko najlepšie!

Pri príležitosti osláv 5. narodenín Materského centra Budatko si starosta Petržalky Vladimír Bajan ešte pred oficiálnou oslavou v stredu 23. mája o 9,30 hod. prezrie nové priestory, ktoré Budatko zrekonštruovalo aj vďaka dvojtisícovej dotácii mestskej časti Bratislava-Petržalka.

Po 4 rokoch úspešného fungovania centra mu petržalskí poslanci v novembri minulého roka schválili prenájom väčších a vhodnejších priestorov, ktoré však bolo treba upraviť a zariadiť pre dobré fungovanie a pre potreby mamičiek a ich detí. Z toho dôvodu poslanci poskytli Budatku dotáciu, ktorá pomohla zveľadiť ich nové priestory. „Som rád, že sme týmto umožnili navštevovať centrum viacerým rodinám, ktoré tu zmysluplne môžu tráviť voľné chvíle so svojimi ratolesťami“, dodal starosta Bajan.

Oficiálne oslavy narodenín prebehnú vo štvrtok 24. mája, v dopoludňajších hodinách, kedy bude bezplatný vstup do Herne a do Montessori kútika (9,30 – 11,30 hod.). Voľný vstup bude aj na tvorivé dielne pre deti (9,30 – 11.30 hod.), Pripravené sú ukážky cvičenia detí na fitloptách (9,30 – 10,00 hod.), Hocus a Lotus (10,00 – 12,00) a Tancuj spievaj dupitak (11,00 – 11,30 hod.).
Slávnostné otvorenie nových priestorov začne o 17.00 hod.

Materské centrum Budatko je občianske združenie založené mamičkami na materskej dovolenke, ktoré organizujú vzdelávacie, pohybové, tvorivé aktivity pre rodičov a ich deti. Cieľom je vzájomným prepojením rodín prispieť tak k lepšiemu životu v Petržalke. Už najmenším deťom zabezpečuje sociálny kontakt pred ich nástupom do škôlky.

web od 2day