Pomôžte petržalským základným a materským školám 2 % z vašich daní

Čas máte do 30. apríla. 

Utorok 15. február bol deň, dokedy mohli zamestnanci požiadať svojho zamestnávateľa o ročné zúčtovanie dane spolu so žiadosťou o vystavenie potvrdenia o jej zaplatení.

V prípade fyzických osôb stačilo v daňovom priznaní vyplniť Vyhlásenie na poukázanie podielu zaplatenej dane.

Ak ste tak urobili, teraz máte jedinečnú príležitosť pomôcť niektorej zo skvelých organizácií, ktoré robia prospešnú činnosť nielen v našej Petržalke a ktorú takto môžete podporiť v jej fungovaní. Stačí, ak niektorej z nich poukážete 2 % z vašich daní, ktoré by ste tak či tak zaplatili štátu.

Ak si z ich veľkého množstva stále neviete vybrať, v mene mestskej časti Bratislava-Petržalka pripomíname, že pomôcť môžete i materským a základným školám v našej správe. Svojím príspevkom tak umožníte vašim deťom vzdelávať sa efektívne a v modernejších priestoroch.

Je to jednoduché. Aby ste mohli vaše 2 % poukázať vami vybranej materskej alebo základnej škole, stačí vyplniť už predpripravené tlačivo danej inštitúcie a spolu s potvrdením o zaplatenej dani odovzdať na Daňovom úrade Bratislava. POZOR! Čas máte len do 30. apríla.

V prípade, že si s vypísaním tlačiva neviete dať rady, ochotne a rady vám pomôžu aj naše kolegyne z kancelárie zástupcov starostu. Nájdete ich počas úradných hodín v budove Technopolu, č. dverí 514 alebo na 02/68 288 864.

Zoznam základných a materských škôl v našej správe nájdete TU a TU.

Za mestskú časť i všetkých kolegov z petržalských škôl vám vopred ĎAKUJEME.

#petrzalkapomaha

web od 2day