Starosta Petržalky Ján Hrčka opäť online

Vidíme sa vo štvrtok 26. mája o 18:00. 

Mesiac prešiel ako voda a Petržalka je späť s užitočnými i zaujímavými novinkami zo života v najväčšej mestskej časti Slovenska.

V májovej hodinke s naším starostom Jánom Hrčkom sa tentokrát porozprávame na tému PETRŽALKA ŽIJE.

Hlavná diskusná línia sa ponesie v znamení úspechov našej mestskej časti v rozširovaní kapacít jej verejných materských škôl.

Venovať sa teda budeme aktuálne vznikajúcim dvom novým a počtom prijatých detí, keďže žiadosti o ich zápis už teraz jasne hovoria, že umiestniť do našich zariadení budeme vedieť takmer všetky deti vo veku tri a viac rokov.

Pozornosť upriamime aj na obľúbené podujatie DNI PETRŽALKY 2022. Tie sa po pandemickej prestávke uskutočnia konečne v ich tradičnej podobe – počas júnového víkendu na petržalskej Dostižke.

A nezabudneme ani na bohatý program pre našich seniorov či súťaž o najkrajšie predzáhradky.

Zaujímavých tém z najľudnatejšej samosprávy bude, ako vždy, oveľa viac, takže sa určite máte na čo tešiť!

Ako už býva zvykom, pýtať sa budete môcť opäť aj vy. Náš starosta s radosťou odpovie na všetky témy, ktoré vás v súčasnosti zaujímajú najviac.

Klásť otázky môžete priamo počas LIVE prenosu na našej oficiálnej facebookovej stránke Petržalka, ktorý spustíme už vo štvrtok 26. mája o 18:00.

STAROSTA PETRŽALKY ONLINE #19 bude k dispozícii aj zo záznamu na našom oficiálnom YouTube kanáli, kde nájdete i ďalšie videá zo života v našej samospráve stačí kliknúť na Petržalka.

ĎAKUJEME, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami.

#petrzalka

web od 2day