Jablkové hodovanie je za dverami. Vidíme sa v sobotu 8. októbra na Dostižke

Zamaškrtiť a zabaviť sa môžete prísť už od 13:00.

Petržalský seniorfest 2022 je v plnom prúde a za rohom je už aj jeho tradičná súčasť – Jablkové hodovanie.

Máte recept na ten najlepší jablkový koláč, džem, mušt kompót či čokoľvek iné? Určite ho nezabudnite prihlásiť do súťaže cez registračný formulár dostupný TU . Čas máte už len do PIATKA 12:00.

Najvoňavejšie a najchutnejšie podujatie v celej Petržalke okrem pravidelnej súťaže o najlepšiu jablkovú lakocinku prinesie bohatý sprievodný program, ktorý spestrí sobotné poobedie Petržalčanom všetkých vekových kategórií.

Pre naše Petržalčatá je od 13:00 prichystaná pestrofarebná ponuka sprievodných podujatí ako exhibícia s králikmi, maľovanie na tvár či vozenie na koňoch.

Zabaviť a zasúťažiť si budú môcť aj v tvorivých dielňach.

Priaznivci rezkých melódií a nezabudnuteľných textov Karola Duchoňa si prídu na svoje pri vystúpení kapely Ludo Kuruc Band. Hity Mám ťa rád; Šiel, šiel či V dolinách zaznejú na petržalskej Dostižke už od 17:00.

Hity slovenského hudobného velikána vystriedajú najznámejšie české hity pesničkárov Nedvědovcov. Na pódiu sa predstaví a podujatie vo veľkom uzavrie Vojta Nedvěd.

Toto všetko a ešte oveľa viac na vás čaká už túto sobotu na Dostihovej dráhe od 13:00. 

Veríme, že sa v sobotu vidíme všetci. S úsmevom na tvári a koláčikmi v bruškách. 🤗

Podujatie sa každoročne koná vďaka spolupráci Malokarpatským osvetovým strediskom v Modre a mestských častí v celom Bratislavskom kraji.

V prípade nepriaznivého počasia sa udalosť uskutoční v DK Lúky s obmedzeným programom.

VIAC INFO vrátane časového harmonogramu nájdete TU  alebo TU.

#petrzalkazije #seniorfest

web od 2day