Petržalský parkovací systém sa rozrástol o ďalšie súkromné parkovisko

Rezidenti tak parkujú stále bezplatne a návštevy len za 1 EURO.

Ďalšie dobré správy pre všetkých motoristov. Od januára môžu majitelia štvorkolesových tátošov počas noci v rámci verejného Petržalského parkovacieho systému zaparkovať aj na súkromnom parkovisku predajne TPD.sk zo siete euronics.sk na Farského 26 s vjazdom z Vavilovovej ulice.

Po pilotnom projekte s viac ako 100 súkromnými miestami v Centre Technopol, ktorý mestská časť Bratislava-Petržalka spustila ešte v septembri minulého roku, či spolupráci s Billa Slovensko, vďaka ktorej sa kapacity rozšírili o viac ako 170 súkromných státí na Muchovom námestí a Námestí hraničiarov, v petržalskom systéme pribudlo ďalších 99 privátnych boxov.

Zvýhodnené nočné parkovanie, tentokrát v čase od 20:00 do 8:00, tak vodičom ponúka ďalšia vyťažená lokalita v časti Dvory 4, kde od januára 2022 platí celomestská parkovacia politika PAAS z dielne hlavného mesta.

Pre petržalských rezidentov so schválenými vozidlami pritom táto možnosť zostáva k dispozícii ZADARMO a naše návštevy opäť zaplatia iba zvýhodnený poplatok 1 EURO za celú noc. Opatrenie zároveň uľahčí parkovanie v zónach Dvory 5 a 6, kam plánuje magistrát svoj PAAS rozšíriť ešte v tomto roku.

Okrem toho pripomíname, že všetci motorizovaní návštevníci Obchodného centra TPD Bratislava majú cez deň k dispozícii aj 60 minút parkovania počas nákupu úplne ZADARMO a za každú ďalšiu začatú hodinu zaplatia 1 EURO podľa platného cenníka.

Poplatok za parkovanie je pritom možné uhradiť na výjazdovom turnikete priamo na parkovisku platobnou kartou alebo v hotovosti v pokladniach predajne TPD. Na platbu však môžete využiť aj našu mobilnú aplikáciu URBI – Cestovanie vo vrecku, v ktorej pre lepšiu orientáciu na mape po vzore ďalších súkromných parkovísk nájdete aj túto odstavnú plochu zvýraznenú žltou až oranžovou farbou.

V neposlednom rade stále platí, že do Petržalského parkovacieho systému v spolupráci s partnermi pridáme aj ďalšie súkromné parkoviská.

Už teraz je dohodnutá ďalšia predajňa BILLA a rokovania napredujú aj pri spoločnosti Lidl Slovensko. VIAC INFO čoskoro.

#petrzalkamaka #tpd #parkovanievpetrzalke

web od 2day