Na Dňoch Petržalky to poriadne rozbalíme aj punk rockovou kapelou z Nitry

O nefalšovanú zábavu sa postará kapela Horkýže Slíže.

Možno sa to nezdá, no s pomaličky sa blížiacim letom sa schyľuje i k festivalovej sezóne. V mestskej časti Bratislava-Petržalka sa už na poriadnu dávku skvelej hudby nielen tešíme, no ešte väčšmi sa na ňu pripravujeme.

Neveríte? Zaspomínajme si spoločne na záver minuloročného júna, ktorý patril veľkolepému podujatiu DNI PETRŽALKY 2022 a poriadne rozprúdil krv v žilách všetkých Petržalčanov, Petržalčaniek i návštevníkov rovnako zeleného Závodiska.

Čo poviete, zopakujeme si túto parádnu jazdu? My sme jednoznačne ZA!

DNI PETRŽALKY 2023 zavítajú do najľudnatejšej mestskej časti Slovenska už s poradovým číslom 26. Po prvý raz až počas troch dní OD PIATKA 23. DO NEDELE 25. JÚNA a s ešte nadupanejším lineupom.

Opäť nás tak čaká poriadna hudobná nádielka TOP slovenských interpretov s rôznymi žánrami. Po kapele No Name vám predstavujeme ďalšiu stálicu slovenskej hudobnej scény, ktorej jedinečné texty vieme (takmer) všetci naspamäť.

Dámy a páni, prichádzajú skvelí Horkýže Slíže. Svoju kariéru odštartovali v roku 1992 v Nitre a predstavovať členov kapely vám nijako extra určite netreba, veď ich nezabudnuteľné hity sú známe nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.

Šetrite si preto hlasivky na jún, nech chalanom ukážete, ako dobre si pamätáte ich texty. A nemusíte mať ani osemnásť, vítaní sú naozaj všetci. Líza a Wendy, Vojtech, bylinožravec Milino, najmladší vnúčik Emilko či Emanuel Bacigala z Popradu, ktorý sa k nám vraj chystá vlakom.

Veríme teda, že nezameniteľný humor a parádna energia, ktorá roztancuje (alebo rozoskáče) aj toho najväčšieho leňochoda, vás presvedčia, že zavítať na petržalskú Dostižku a zanôtiť si nejeden silný refrén naozaj stojí za to.

Infošky o ďalších interpretoch prinesieme už čoskoro. A garantujeme, že sa naozaj máte na čo tešiť. Stačí, ak budete aj ďalej sledovať naše sociálne siete a web PETRZALKA.sk/festival.

#petrzalkazije #dnipetrzalky #kulturavpetrzalke

web od 2day