Majáles aktívnych seniorov sa niesol v rezkom tempe

V piatok 19. mája sa mohli potešiť všetci skôr narodení obyvatelia.

Akoby aj nie, keď im spoločnosť robili dve významné mená folklórnej scény z Petržalky – spevácke súbory Petržalčanka a Melódia, ktoré rozspievali všetkých prítomných vrátane našej vicestarostky Ivety Jančokovej.

Máj – lásky čas a kvitnúcich čerešní zasial v klubovni aktívnych seniorov aj semienka kreatívnych nápadov, ktoré sa pod ich šikovnými rukami premenili na originálne diela zdobiace jej interiér.

O skvelú náladu, umelecký zážitok či priateľské rozhovory v kruhu svojich rovesníkov v tento slnečný deň veru nebola núdza.

A núdza nie je ani o voľnočasové aktivity, ktoré si pre vás v Petržalskej klubovni aktívnych seniorov pod vedením Janky Chládeckej neustále pripravujú.

Jednou z nich je aj obľúbená Petržalská letná univerzita seniorov, ktorú pre vás už piaty rok organizujú v spolupráci s Ekonomickou univerzitou BA.

Možnosť vzdelávať sa i stretávať sa s rovnako pre vec zapálenými rovesníkmi máte aj vy. Stačí, ak sa do 30. júna prihlásite pomocou registračného formulára, alebo osobne v klubovni, na Miestnom úrade Petržalka alebo v priestoroch Ekonomickej univerzity.

web od 2day