Petržalská letná univerzita seniorov sa vracia

Prihlásiť sa na 6. ročník PLUS-ky môžete do 30. júna.

„Viem, že nič neviem.“ Azda jeden z najznámejších výrokov starogréckeho filozofa Sokrata si možno často pripomína každý z nás. Jeho podstatou je, že človek nikdy nie je taký múdry, aby sa nemohol dozvedieť niečo viac. K tomu už len skromne dodávame, že vek v tomto prípade žiadnu rolu nezohráva.

Dôkazom je i vzdelávací projekt s názvom Petržalská letná univerzita seniorov, ktorý vznikol v spolupráci Ekonomickou univerzitou v Bratislave s Mestskou časťou Bratislava-Petržalka a už šiesty rok otvára pre všetkých skôr narodených možnosť registrácie.

Prihlásiť sa do PLUS-ky môžete bezplatne už teraz prostredníctvom ONLINE formulára. Pre tých, ktorým to technické vybavenie nedovoľuje, je tu možnosť aj osobnej registrácie. Urobiť tak môžete v podateľni Miestneho úradu Bratislava-Petržalka, na vrátnici Ekonomickej univerzity Bratislava a tiež v priestoroch Petržalskej klubovne aktívnych seniorov na Osuského 8.

Čas máte DO NEDELE 30. JÚNA (vrátane), kapacita je však limitovaná, preto príliš dlho neváhajte.

Šiesty ročník našej PLUS-ky sa uskutoční v termíne OD 10. DO 19. JÚLA 2024 v Dom kultúry Zrkadlový háj na Rovniankovej 3, a to vždy v stredu a v piatok od 10:00 do 11:30. Sériu pútavých prednášok odštartujú David Molnár a Angelika Kodhajova z Deutsche Telekom Services na tému „Umelá inteligencia – dobrý sluha, zlý pán“ … čo myslíte?

Chcete vedieť viac? Klikajte na náš web.

Veríme, že vás naša ponuka zaujala a ak patríte k mladším ročníkom, budeme vám veľmi povďační za šírenie tejto skvelej správy všetkým starkým a starkám, ktorí stále prahnú po vedomostiach a zároveň dobre vedia, že vek je len číslo. Vopred ĎAKUJEME.

#petrzalkasavzdelava #petrzalkazije

web od 2day