Výberové konanie – riaditeľ/ka Kultúrnych zariadení Petržalky – UKONČENÉ

Transparentné výberové konanie na obsadenie pracovnej pozície Riaditeľ/ka Kultúrnych zariadení Petržalky bolo ukončené rozhodnutím nezávislej výberovej komisie, ktorá starostovi mestskej časti odporučila na vymenovanie dvoch z 12 kandidátov v presnom poradí podľa podmienok platnej legislatívy. VIAC INFO TU.

ŽIVÉ VYSIELANIE VEREJNÉHO VYPOČUTIA RIADITEĽ/KA KZP | 19. MAREC OD 13:00 ONLINE

OTÁZKY VEREJNOSTI CEZ SLIDO #KZP

Otázky na kandidátov môže odborná i laická verejnosť klásť prostredníctvom platformy Slido s kódom #kzp. Prosíme, ak ide o otázku na konkrétneho kandidáta, nezabudnite okrem svojej otázky uviesť aj jeho meno. Ďakujeme, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami

PODKLADY KANDIDÁTOV/OK NA VEREJNÉ VYPOČUTIE

Výberové konanie na pozíciu riaditeľa/ky Kultúrnych zariadení Petržalky bolo vyhlásené 23. januára 2024 a do 22. februára 2024 (vrátane), prihlášku do výberového konania zaslalo 12 kandidátov. Nezávislá výberová komisia zriadená starostom mestskej časti Bratislava-Petržalka s účasťou poslancov zo všetkých klubov zastupiteľstva vyhodnotila, že sedem kandidátov splnilo formálne požiadavky na ďalšie kolo transparentného výberového procesu. Osobných pohovorov sa tak zúčastnilo sedem kandidátov, pričom výberová komisia po preverení vecných a odborných požiadaviek definovaných vo vyhlásenom výberovom konaní do ďalšieho kola na verejné vypočutie vybrala troch kandidátov.

Verejné vypočutie kandidátov sa uskutoční v utorok 19. marca od 13:00 prostredníctvom online ZOOM konferencie, ktorá bude vysielaná naživo na oficiálnom YouTube profile mestskej časti Bratislava-Petržalka, a to aj s možnosťou kladenia otázok zo strany verejnosti prostredníctvom platformy #Slido.

Odkazy na živý prenos z nášho YouTube a #Slido budú nielen na tomto mieste dostupné najneskôr 24 hodín pred termínom verejného vypočutia. Dovtedy odbornej i laickej verejnosti so súhlasom kandidátov sprístupňujeme ich životopisy aj koncepcie riadenia a rozvoja Kultúrnych zariadení Petržalky na roky 2024 – 2028. Ďakujeme, že sa zaujímate o veci verejné spolu s nami.

Mgr. Dana Kľučárová, PhD. | o 13:00
životopis kandidátky
koncepcia kandidátky

Mgr. Martin Kočiško | o 14:00
životopis kandidáta
koncepcia kandidáta

Ing. Jaroslav Mendel | o 15:00
životopis kandidáta
koncepcia kandidáta

web od 2day